FUN TIME

«Έκραξαν» παρουσιάστρια για τα κιλά της – «Θα φοράω ό,τι θέλω», απάντησε η ίδια!

«Έκραξαν» παρουσιάστρια για τα κιλά της – «Θα φοράω ό,τι θέλω», απάντησε η ίδια!

Οι ενδυματολογικές προτιμήσεις μιας πασίγνωστης παρουσιάστριας έγιναν θέμα συζήτησης με την ίδια να επιμένει πως θα φοράει ό,τι θέλει και πως δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

Κάποια ανοικτά ντεκολτέ και κάποια λίγο πιο… ψηλά φορέματα ήταν αυτά που έφεραν στην επιφάνεια το θέμα και προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η 26χρονη παρουσιάστρια κατηγορήθηκε πως παρότι έχει πάρει βάρος και δεν έχει τον ίδιο σωματότυπο με το πρόσφατο παρελθόν, συνεχίζει να ντύνεται προκλητικά κι αυτό είναι κάτι που… προσβάλει τους τηλεθεατές.

Η ίδια, ωστόσο, απάντησε πως αυτό δεν αφορά κανέναν από τους τηλεθεατές ή όσους τις ασκούν κριτική κι επιμένει πως στην εκπομπή της θα εμφανίζεται… όπως θέλει.

Η Μάγια Τζάμα, λοιπόν, που είναι γνωστή TV Star στη Βρετανία, απάντησε στην κριτική και σχολίασε πως «θα ντύνομαι όπως θέλω, άσχετα αν έχω παχύνει ή όχι». Η τελευταία της εμφάνιση στη σειρά του BBC1 «Peter Crouch: Save Our Summer», ήταν αυτή που ξεσήκωσε τα σχόλια με την ίδια να επιμένει στη θέση της.

«Φοράω σε όλη μου την καριέρα αυτά τα ρούχα, ποτέ δεν είχαν γίνει τόσα σχόλια για το ντύσιμό μου παρά μόνο τώρα που άρχισα να παίρνω λίγο βάρος», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Χρυσής Αυγής - Απόφαση: Ισόβια και 10 χρόνια στον Γιώργο Ρουπακιά