FUN TIME

Η απίθανη δημιουργία της Disney για την 30η επέτειο του «Μόνος στο σπίτι»

Η απίθανη δημιουργία της Disney για την 30η επέτειο του «Μόνος στο σπίτι»
imdb.com

Ένα εντυπωσιακό gingerbread house έφτιαξε η Disney με αφορμή τα τριάντα χρόνια από την πρώτη προβολή της επιτυχημένης ταινίας.

Το «Μόνος στο σπίτι» («Home Alone»), είναι από τις ταινίες που μπορούμε να δούμε ξανά και ξανά με αμείωτο ενδιαφέρον, όσα χρόνια και αν περάσουν. Την έχουμε ταυτίσει με τα Χριστούγεννα και ο γλυκός αλλά πανέξυπνος Kevin, είναι από τους χαρακτήρες που κάθε παιδί της δεκαετίας του '90, έχει ταυτιστεί.

Η ταινία κυκλοφόρησε το 1990 και φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την πρώτη προβολή της στους κινηματογράφους. Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή επέτειο, η Disney έφτιαξε ένα τεράστιο και άκρως εντυπωσιακό gingerbread house, ολόιδιο με το σπίτι της οικογένειας McCallister στην ταινία.

Για τη δημιουργία του ευφάνταστου μπισκοτένιου σπιτιού, η εταιρεία κολοσσός επιστράτευσε την επιτυχημένη food artist Michelle Wibowo. Η καλλιτέχνης ανέβασε ένα βίντεο με τη δημιουργία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας:

«Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάστηκα με την @DisneyPlusUk για τη δημιουργία μίας αναπαράστασης του σπιτιού από το Home Alone για την 30η επέτειο της ταινίας. Το σπίτι ζωντανεύει με χαρακτήρες και props, όπως ο Kevin, οι Harry και Marv, τα κουτιά της πίτσας από το Little Nero ακόμα και οι κουβάδες με τα χρώματα. Πόσα από αυτά μπορείτε να δείτε;»

H Dinsey Plus UK ανήρτησε και αυτή με τη σειρά της φωτογραφίες και βίντεο στα social media και έλαβε εκατοντάδες σχόλια θαυμασμού από τους λάτρεις της επιτυχημένης ταινίας.

Η ταινία «Μόνος στο σπίτι» μέχρι και το 2011 ήταν η κωμωδία με τα περισσότερα έσοδα στο box office όλων των εποχών. Ήταν προτεινόμενη για δύο Όσκαρ και ο πρωταγωνιστής Macaulay Culkin είχε προταθεί για Χρυσή Σφαίρα Α΄ Αντρικού Ρόλου σε κωμωδία ή μιούζικαλ.