FUN TIME

Τον σκότωσε γιατί ήταν εξωγήινος...

Τον σκότωσε γιατί ήταν εξωγήινος...

Η είδηση που έρχεται από τον Καναδά μοιάζει με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Ένας άνδρας αποκεφάλισε έναν επιβάτη λεωφορείου, καθώς θεώρησε ότι είναι... εξωγήινος!

Ο Vince Weiguang Li, τέσσερα χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία που διέπραξε σπάει τη σιωπή τους αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λίγα δευτερόλεπτα πριν από την αποτρόπαια πράξη του άκουσε τη φωνή του Θεού, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, του είπε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι από... άλλο πλανήτη!

Ο Li διεγνώσθη με παρανοϊκή σχιζοφρένεια και δεν κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του 22χρονου Tim McLean. Νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρείο σε καναδέζικη πόλη.

Ο Li σε συνέντευξή του στον επικεφαλής της Ένωσης Σχιζοφρένειας του Καναδά, ανέφερε ότι είχε αγοράσει το μαχαίρι, προκειμένου να προστατευθεί από τους εξωγήινους.

«Η φωνή μού είπε να τον σκοτώσω»

Οι ισχυρισμοί του Li προκαλούν φρίκη! «Η φωνή μου είπε πως ήμουν η Τρίτη ιστορία της Βίβλου, πως ήμουν κάτι σαν τη Δεύτερη Αποκάλυψη και ότι θα έσωζα τους ανθρώπους από την επίθεση εξωγήινων» υπογράμμισε ο άνδρας. «Ήμουν πολύ φοβισμένος. Θυμάμαι ότι του έκοψα το κεφάλι. Πίστευα ότι ήταν εξωγήινος. Οι φωνές μου είπαν να τον σκοτώσω, ότι αν δεν το έκανα θα σκότωνε εκείνος εμένα ή τους άλλους. Πλέον δεν το πιστεύω αυτό!» πρόσθεσε στη συνέντευξή του.