FUN TIME

Πατέρας και γιος ξαναβρίσκονται μετά από 22 χρόνια μέσω Facebook!

Πατέρας και γιος ξαναβρίσκονται μετά από 22 χρόνια μέσω Facebook!

Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά αρνητικάσχόλια για το Facebook και όχι άδικα άλλα αυτή τη φοράμια είδηση μας δείχνει ότι κάποιες φορές το Facebook έχει και θετική πλευρά...

Πρόκειται για μια ιστορία ενός πατέρα και ενός γιου που ξαναβρέθηκαν μετά από 22 χρόνια με τη βοήθεια του Facebook.

Όλα άρχισαν το 1989 όταν ένας Αμερικανός ονόματι Gibson αναγκάστηκε να αποχωριστεί από το νεογέννητο παιδί του και τη βρετανίδα γυναίκα του Chrissie που είχε και άλλα παιδιά από προηγούμενο γάμο της και δεν μπορούσε να τα αφήσει στην Αγγλία.

Η Chrissie είχε κάνει παιδιά με έναν αξιωματικό του βρετανικού στρατού που ζούσαν στρατιωτική ζωή, όταν χρειάστηκε να φύγει στις ΗΠΑ με το δεύτερο άντρας της τον Gibson και το παιδί τους ο πρώτος της άντρας της απαγόρεψε να πάρει μαζί τα παιδιά της από το πρώτο της γάμο.

Έτσι η Chrissie έμμεινε στη Βρετανία με το παιδί του Gibson και αυτός αναγκάστηκε να φύγει μόνος του για τις ΗΠΑ.

Με το καιρό και λόγο της μεγάλης απόστασης το ζευγάρι έχασε την επαφή που είχε και που γινόταν μέσω τηλεφώνου και γραμμάτων, το τελειωτικό χτύπημα στη σχέση τους ήρθε όταν και οι δυο άλλαξαν τόπο κατοικίας και η επικοινωνία τους έγινε αδύνατη.

Η μοίρα όμως δεν ήθελε να χωρίσει το πατέρα από το γιο και έτσι ο γιος του Gibson που λεγόταν Craig όταν έγινε 12 χρονών άρχισε να ψάχνει το πατέρα του μέσα από διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Με το καιρό κατάφερε να βρει πληροφορίες για το πατέρα του μέσω του Facebook και τελικά από γνωστό σε γνωστό ο Graig κατάφερε να βρει το πατέρα του.

Πατέρας και γιος είναι τώρα ευτυχισμένοι και μιλάνε με τις ώρες καθημερινά μέσω Facebook, ο Gibson μάλιστα έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να πάει να μείνει μόνιμα στην Αγγλία και δίπλα στο γιο του αλλά και τη παλιά του αγαπημένη πριν τα επόμενα γενέθλια του Graig.

Η ιστορία αυτή αν μη τη άλλο μας διδάσκει για ακόμα μια φορά ότι η τεχνολογία όταν χρησιμοποιείτε σωστά έχει θετικά αποτελέσματα.