FUN TIME

10+1 ελληνική σέξι… παραλίες του κόσμου!

10+1 ελληνική σέξι… παραλίες του κόσμου!

Καυτά μαγιό, καλίγραμμα κορμιά, μεθυστική μυρωδιά από το αντηλιακό, πονηρά βλέμματα και το… οφθαλμόλουτρο καλά κρατεί στις πιο σέξι παραλίες του κόσμου.

Εκεί όπου τα καθαρά νερά, η εκπληκτική τοποθεσία και η ψιλή άμμος μικρή σημασία έχουν, καθώς άντρες και γυναίκες… απεκδύονται τα περιττά ιμάτιά τους και αναμένουν το έτερόν τους ήμισυ να τους χτυπήσει… την πόρτα!

Οι 11 πιο καυτές παραλίες του πλανήτη προσελκύουν επάνω τους όλα τα βλέμματα θαυμασμού, ανάμεσά τους και μια ελληνική, σύμφωνα με το ministryofmen.gr.

1. Copacabana Beach, Ρίο Ντε Τζανέιρο

perierga.gr - 10+1 πιο σέξι... παραλίες του κόσμου!

Η ζωή στην Copacabana είναι σαν να γιορτάζεται το Καρναβάλι όλο το χρόνο! Η παραλία είναι γεμάτη συνέχεια με ανθρώπους που απολαμβάνουν μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων: Από το να ξαπλώνουν και να «ρουφούν» τον ήλιο, μέχρι να γυμνάζονται πολύ σκληρά, χύνοντας λίτρα ιδρώτα για να χτίσουν βραζιλιάνικο κορμί. Θα συναντήσετε… «γλύπτες», οι οποίοι δημιουργούν απίστευτα… τοπία πάνω στην άμμο, και ασφαλώς θα φάτε σε εστιατόρια και μπαρ πιάτα αυθεντικής ντόπιας κουζίνας. Οι όμορφες Βραζιλιάνες αποκαλύπτουν τα σχεδόν τέλεια κορμιά τους μέσα από τα μικροσκοπικά μπικίνι τους – χάρμα οφθαλμών δηλαδή, ενώ καλογυμνασμένοι άντρες επιδίδονται σε ένα ατελείωτο beach volley!

2. Paradise Beach, Μύκονος

perierga.gr - 10+1 πιο σέξι... παραλίες του κόσμου!

Τί να πούμε εμείς για το Paradise Beach της Μυκόνου; Σκέτος παράδεισος! Aκόμη και το όνομα το λέει! Περπατάμε στην πεντακάθαρη και καταγάλανη ακροθαλασσιά, διαλέγουμε μπαρ και αρχίζουμε την… περισκόπηση! Παρατηρούμε βεβαίως ότι το 80% του κόσμου είναι είτε topless είτε ολόγυμνοι, ενώ η δυνατή μουσική αποδεικνύει και με το παραπάνω ότι Paradise Beach είναι σίγουρα ένας τεράστιος χώρος για πάρτι!

3. Playa den Bossa, Ίμπιζα, Ισπανία

perierga.gr - 10+1 πιο σέξι... παραλίες του κόσμου!

Η Playa Den Bossa (που εκτείνεται για 2,5 χιλιόμετρα) είναι το… μακρύτερο «μονοπάτι» άμμου της Ίμπιζα και το τέλειο μέρος για να πάρετε μια ανάσα από τη νυχτερινή ζωή της ευρύτερης περιοχής. Με το… διαβόητα ηδονιστικό lifestyle των κατοίκων, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι το θέαμα στις παραλίες είναι εξίσου ευχάριστο. Ορδές γυναικών και αντρών επιδεικνύουν απροκάλυπτα τα κάλη τους προς τέρψιν των οφθαλμών…

4. Plage de Tahiti, Σεν Τροπέ, Γαλλία

perierga.gr - 10+1 πιο σέξι... παραλίες του κόσμου!

Αυτή η παραλία γυμνιστών είναι το αγαπημένο στέκι των πλουσίων, που αρέσκονται να κάνουν ηλιοθεραπεία με τα μονοκίνι τους ή ακόμη και με την… αδαμιαία περιβολή τους! Η Plage de Tahiti είναι μια στενή λωρίδα χρυσής άμμου και βασιλικών γιοτ αραγμένων στη σειρά, όπου πάνω τους εκθαμβωτικά καυτές κοπέλες αναδεικνύουν το γυμνισμό σε ένα άλλο επίπεδο.

5. South Beach, Μαϊάμι, Φλόριντα

perierga.gr - 10+1 πιο σέξι... παραλίες του κόσμου!

Αν επισκεφθείτε τη Νότια Παραλία της Φλόριντα θα δείτε τέλεια μπικίνι να κοσμούν ακόμη πιο τέλεια κορμιά και καλογυμνασμένους ναυαγοσώστες έτοιμους να δράσουν… Οι εικόνες θυμίζουν λίγο πολύ το γνωστό «Baywatch». Δεν λείπουν, βέβαια, και τα πατίνια κατά μήκος της παραλίας, όπου νεαρές και νεαροί επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα, προσφέροντας έξτρα απόλαυση…

6. Playa Del Carmen, Γιουκατάν, Μεξικό

perierga.gr - 10+1 πιο σέξι... παραλίες του κόσμου!

Επιτέλους, μια παραλία που δεν έχει κατακλυστεί από θεόρατα ξενοδοχεία τα οποία καταστρέφουν την υπέροχη θέα του ωκεανού. Η Playa Del Carmen μπορεί να… καυχιέται για τις ήρεμες γωνιές της σε όλη τη Maya Riviera. Πεντακάθαρα νερά και υπέροχοι ύφαλοι στήνουν ένα εκπληκτικό σκηνικό για καμιά … καταδυσούλα με αναπνευστήρα κι όσον αφορά στην ηλιοθεραπεία, μερικοί ταξιδιωτικοί οδηγοί αναφέρουν ότι «η ένδυση είναι προαιρετική», ενώ στην πραγματικότητα ο γυμνισμός απαγορεύεται στο Μεξικό. Αρκετοί τουρίστες όμως δεν έχουν πρόβλημα να παραβούν έστω και λίγο το νόμο, και κανείς δεν παραπονιέται!

7. Ka’ anapali Beach, Μάουι, Χαβάη

perierga.gr - 10+1 πιο σέξι... παραλίες του κόσμου!

Η παραλία Ka’anapali θεωρείτο μία από τις τρεις καλύτερες της Χαβάης. Αυτό όμως που τη βάζει στη λίστα μας είναι η πληθώρα των… θεαμάτων που προσφέρει. Εντυπωσιακό τοπίο και άνθρωποι κάθε ηλικίας να απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους… με ή χωρίς πολλά ρούχα. Όπου κι αν κοιτάξετε, το θέαμα είναι έτσι ή αλλιώς εξαιρετικό!

8. Kuta Beach, Μπαλί, Ινδονησία

perierga.gr - 10+1 πιο σέξι... παραλίες του κόσμου!

Σε μια προσπάθεια ανανέωσης της περιοχής μετά τις βομβιστικές επιθέσεις πριν από κάποια χρόνια, τα Μπαλινέζικα ξενοδοχεία προσφέρουν πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο και χαμηλές τιμές . Την ημέρα η Kuta είναι το ιδανικό μέρος για μια ωραία εμπειρία… παρατήρησης, ενώ τη νύχτα όλα επιτρέπονται…

9. Manly Beach, Σίδνεϊ, Αυστραλία

perierga.gr - 10+1 πιο σέξι... παραλίες του κόσμου!

Η παραλία αυτή είναι… «όνομα και πράγμα»! Το «άντρο των αντρών»! Με κύματα ιδανικά για surfing και αισθησιακές γυναίκες, λάτρεις του αθλήματος, να κάνουν ηλιοθεραπεία με τη λευκή άμμο να κυλά πάνω τους! Καλό θα ήταν, λοιπόν, να εμφανιστείτε (οι άντρες, εννοώ) με μια σανίδα του surf, ακόμη κι αν δεν έχετε ιδέα, γιατί εδώ είστε στο τελευταίο μέρος στον κόσμο που θα θέλατε να φανείτε…λαπάδες!

10. Matira Beach, Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

perierga.gr - 10+1 πιο σέξι... παραλίες του κόσμου!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τα Μπόρα Μπόρα έχουν περάσει στη συνείδηση του κόσμου ως τα πιο ρομαντικά νησιά – και η παραλία Matira είναι ένας από αυτούς. Αρκετά απομονωμένη, είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και -γιατί όχι;- να τεμπελιάσετε! Κι επειδή έχει καταχωρηθεί και σαν παραλία γυμνιστών, ε… στην τελική όλο και κάτι καλύτερο θα βρείτε να κάνετε εκτός από το να τεμπελιάσετε!

11. Colva Beach, Γκόα, Ινδία

perierga.gr - 10+1 πιο σέξι... παραλίες του κόσμου!

Στην παραλία αυτή θα πάρετε μια γεύση της εθνικής iνδικής κληρονομιάς. Μιας κληρονομιάς που έχει αναθρέψει «βασίλισσες ομορφιάς» και σταρ του Bollywood . Κοπέλες που κυριαρχούν στις φαντασιώσεις όλων των αντρών, όλου του πλανήτη. Η Colva Beach είναι μία από τις πολλές παραλίες που αγκαλιάζουν τις ακτές της Goa και κερδίζει στα σημεία τις δημοφιλέστερες και πιο κοσμικές παραλίες Anjuna και Calangute λόγω της ηρεμίας που προσφέρει. Και το ωραίο είναι ότι αυτήν ακριβώς την ηρεμία αναζητούν όλα τα… καυτά κορμιά. Έτσι, όσοι ψάχνουν καλή παρέα, θα την βρουν!