FUN TIME

Πιο μόνος (στο σπίτι) πεθαίνεις…

Πιο μόνος (στο σπίτι) πεθαίνεις…

Η έκφραση μπορεί να «φοριέται» πολύ στις μέρες μας, ωστόσο για τον Macaulay Culkin η πραγματικότητα δεν είναι πολύ διαφορετική...

Ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού που πρωταγωνίστησε στις ταινίες μόνος στο σπίτι, έχει να δει τον γιό του 15 χρόνια, ωστόσο μετά την αποκάλυψη του προβλήματος με τα ναρκωτικά που αντιμετωπίζει ο Macaulay, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Sun:

«Ελπίζω να έχει στο πλευρό του σωστούς ανθρώπους που να τον φροντίζουν». Θέση για το θέμα πήρε και η μητέρα του ταλαίπωρου Culkin, η οποία τόνισε πως το παιδί του είτε πεθαίνει από κάποια ασθένεια, είτε έχει μπλέξει με σκληρά ναρκωτικά.

Μάλιστα, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τον απαθανάτιζαν σε ...μαύρο χάλι, η ίδια είπε: «Ω θέε μου. Ο Kit (ο πατέρας του Macaulay) έχει δει την φωτογραφία. Αλλά δεν μπορεί να μιλάει για αυτό. Δεν μπορεί γιατί τον πονάει πολύ όλο αυτό. Φυσικά και ανησυχεί, ενδιαφέρεται πολύ».

Εμείς πάλι, αρκεί να τονίσουμε πως ο λόγος που ο πατέρας του έχει να τον δει 15 χρόνια, είναι μια δικαστική διαμάχη που είχαν για περιουσιακά αξίας 11 εκατομμυρίων λιρών (από τα χρήματα που είχε βγάλει ως ηθοποιός ενώ ήταν ανήλικος ο Macaulay).

Όσο το παιδί «πουλούσε» είχε γονείς. Τώρα που έμπλεξε, έμειναν με την ανησυχία...