FUN TIME

Γνωρίστε τα ακριβότερα γιωτ του κόσμου

Γνωρίστε τα ακριβότερα γιωτ του κόσμου

Θεωρούνται τα διαμάντια της παγκόσμιας ναυπηγικής και τα... βασίλεια της πολυτελούς ζωής.

Υπερπολυτελή και πελώρια yachts έχουν δημιουργηθεί για να ικανοποιήσουν τα ακριβά γούστα των πάμπλουτων προσωπικοτήτων ανά τον κόσμο.

Βρίσκονται μέσα στην απόλυτη χλιδή, είναι εφοδιασμένα με πισίνες, ελικοδρόμια, με βοηθητικό προσωπικό και ότι άλλο μπορείται να φανταστείτε. Όσο για τις τιμές τους είναι απλά απρόσιτες για τους περισσότερους, έτσι μπορούν να τα χαίρονται μόνο οι μεγιστάνες!

Ας δούμε όμως μια λίστα με τα 5 πιο ακριβά yachts στον κόσμο!

Eclipse

giot2

Eίναι το πιο ακριβό yacht στον κόσμο, αφού η τιμή του ανέρχεται στα 475 εκατομμύρια δολάρια. Όπως καταλαβαίνετε είναι εκτός συναγωνισμού! To πανάκριβο αυτό yacht ανήκει Roman Abramovich.

Dubai

giot3

Eίναι το δεύτερο πιο ακριβό yacht στον κόσμο, αφού η τιμή του ανέρχεται στα 350 εκατομμύρια δολάρια! Ο τυχερός που το χαίρεται είναι ο σεϊχης Mohammed bin Rashid al Maktoum. Είναι πολύ εντυπωσιακό εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Lady Moura

giot4

Βρίσκεται στην τρίτη θέση στην λίστα με τα πιο ακριβα yacht στον κόσμο. Η τιμή του ανέρχεται στα 210 εκατομμύρια δολάρια. Ανήκει στον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Nasser al-Rashid. Η υπερπολυτελής θαλαμηγός απαιτεί 60 άτομα προσωπικό για να τη φέρουν βόλτα.

Rising Sun

giot5

Ανήκει στους Larry Ellison, διευθύνων σύμβουλος της Oracle, και στον παραγωγός David Geffen. Κοστίζει 200 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα έχει και δική του fan page στο ιντερνετ.

Octopus

giot6

Aνήκει στον Paul Allen της Microsoft και κοστίζει 200 εκατομμύρια δολάρια. Απαιτεί 40 άτομα για να δαμαστεί, κάποιοι εξ αυτών πρώην μέλη του Πολεμικού Ναυτικού.