FUN TIME

Προσοχή: Αν δείτε αυτό σε τουαλέτα ή δοκιμαστήριο πρέπει να το καταγγείλετε αμέσως! (video+pics)

Προσοχή: Αν δείτε αυτό σε τουαλέτα ή δοκιμαστήριο πρέπει να το καταγγείλετε αμέσως! (video+pics)

Μπορεί με μια πρώτη ματιά να μοιάζει σαν όλες τις άλλες συνηθισμένες κρεμάστρες, ωστόσο θα μπορούσε να κρύβει ένα πολύ σοκαριστικό και σκοτεινό μυστικό.

Όπως μία… κάμερα! Γιατί μπορεί η αστυνομία να έχει προειδοποιήσει πολλές φορές τους πολίτες για κρυφές κάμερες σε δημόσιους χώρους, ωστόσο οι ανώμαλοι έχουν στη διάθεσή τους και «σύμμαχό» τους την όλο και πιο εξελιγμένη τεχνολογία που καθιστά δύσκολο τον εντοπισμό τους.

Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι το περσινό καλοκαίρι είχε ξεσπάσει ένα μεγάλο σκάνδαλο για παρόμοιες κρεμάστρες που ήταν τοποθετημένες σε δημόσιες γυναικείες τουαλέτες σε παραλία της Φλόριντα.

Όποιος τοποθετεί την κάμερα, όχι μόνο μπορεί να έχει ανά πάσα ώρα και στιγμή live εικόνα, αλλά και να αποθηκεύει το υλικό στον υπολογιστή του, ακόμα και στο κινητό του!

«Αν εντοπίσετε κάτι ύποπτο και πιστεύετε ότι περιέχει κρυφή κάμερα μην το αγγίξετε. Καλέστε μας αμέσως», προειδοποιούν οι αρχές, συμπληρώνοντας: «Να θυμάστε ότι πολύ μικρές κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία».
Το γεγονός, δε, ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί κάτι τέτοιο πολύ εύκολα μέσω διαδικτύου, δυσκολεύει το έργο των αρχών.

camera

Δεν πάνε μάλιστα λίγες ημέρες από την αποκάλυψη της σοκαριστικής υπόθεσης του συνταξιούχου καθηγητή στο Μενίδι, ο οποίος βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του όταν πήγαιναν στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερων

Σχετικές ειδήσεις