Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ο εφιάλτης της γυναίκας με τους δύο κόλπους: Οι άνδρες πάνε μαζί μου μόνο για να…

Newsbomb

Την καρδιά της, για τη σπάνια πάθηση που την ταλαιπωρεί από την πρώτη στιγμή της ζωής της, άνοιξε μία Αμερικανίδα.

Η Nicci γεννήθηκε με δύο κόλπους, ωστόσο δεν το είχε καταλάβει μέχρι την ηλικία των 17 ετών, όταν συνειδητοποίησε πως αιμορραγούσε υπερβολικά.

Σε ένα ντοκιμαντέρ του BBC Three, η άτυχη γυναίκα εξηγεί ότι το αναπαραγωγικό της σύστημα είναι φυσιολογικό στην όψη, ωστόσο μέσα χωρίζεται σε δύο κολπικά κανάλια, ενώ έχει δύο τραχήλους και δύο μήτρες.

nicci

Αναγκάστηκε μάλιστα να υποβληθεί σε διπλή υστερεκτομή (επέμβαση για την αφαίρεση της μήτρας), ενώ όταν είχε περίοδο οι πόνοι της ήταν αφόρητοι.

Woman with two vaginas 889474

Οι δυσκολίες ωστόσο δεν «εγκλωβίζονταν» σε αυτά, αφού το σεξ ήταν πραγματικό μαρτύριο.

«Οι περισσότεροι άνδρες με έβλεπαν σαν τρόπαιο. Πήγαιναν μαζί μου για να υπερηφανεύονται μετά πως το έχουν κάνει με μια γυναίκα με δύο κόλπους», εκμυστηρεύεται η Nicci, η οποία παντρεύτηκε τελικά το σχολικό της έρωτα, Andy.

Αυτός μάλιστα, όπως υποστηρίζει, στάθηκε στο πλευρό της «σαν βράχος». Ακόμα και όταν έμαθαν πως δεν μπορεί να φέρει στον κόσμο το παιδί τους, μετά από τρεις αποβολές…

«Έρχεται αυτή η στιγμή που στεγνώνεις και σε παίρνει από κάτω. Δεν θέλεις να ζεις, αλλά πρέπει να φανείς δυνατή», εξομολογείται μπροστά στην κάμερα, συμπληρώνοντας: «Μετά την επέμβαση ένιωσα άδεια. Λες και δεν ήμουν πια γυναίκα. Δεν μπορούσε να εκπληρώσω πια τα όνειρά μου».

nicci2

Μετά από τέσσερις μήνες, παλεύουν, τόσο αυτή, όσο και ο σύζυγός της, να συμβιβαστούν με τη νέα τους ζωή…

«Να είναι καλά ο άντρας μου. Υπάρχουν στιγμές που ακόμα φοβάται να με αγγίξει μήπως με πονέσει. Τέσσερις μήνες δεν είναι πολύς καιρός μετά την επέμβαση και ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε το νέο μoy κόλπο», καταλήγει η γυναίκα με τους δύο κόλπους, η οποία πάντως δεν είναι η μόνη.