FUN TIME

Η Telegraph και οι Καγιέν της Λάρισας

Η Telegraph και οι Καγιέν της Λάρισας

Μετά τον Πολεμαρχάκη τώρα και η Telegraph. Ο λόγος για τη Λάρισα και τους ιδιοκτήτες Πόρσε Καγιέν, οι οποίοι θεωρούνται ότι είναι παρά πολλοί στη θεσσαλική πόλη.

Η Telegraph κάνει λόγο λοιπόν για γρήγορα αυτοκίνητα και χαλαρά δημοσιονομικά ήθη, χωρίς σοβαρή επιχειρηματολογία και τεκμηρίωση με απτά στοιχεία. "Στην Ελλάδα οι Πόρσε είναι περισσότερες από τους φορολογούμενους που δηλώνουν στην εφορία εισοδήματα 50.000 ευρώ", τονίζει το δημοσίευμα στον τίτλο του.

Η Telegraph αναφέρει πως η ικανοποίηση της γερμανικής συμφωνίας για να σώσει το ευρώ θα μπορούσε να αποδειχθεί βραχύβια δεδομένου της φοροδιαφυγής των Ελλήνων, ενώ σημειώνει πως σύμφωνα με τον κ. Πολεμαρχάκη υπάρχει πληθώρα Πόρσε Καγιέν στην Ελλάδα τη στιγμή που οι Έλληνες φορολογούμενοι φοροδιαφεύγουν και είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν εισόδημα 50.000 ευρώ και πάνω. Τη στιγμή που οι εργαζόμενοι στην γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί να καυχιούνται για την επιτυχία των εξαγωγών τους, οι Γερμανοί φορολογούμενοι είναι λιγότερο πρόθυμοι να βοηθήσουν στη διάσωση της Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας το ελληνικό έθνος ως υπεροπτικό.

Πηγή: trelokouneli.gr