FUN TIME

Ποδήλατο αξίας ενός εκατομμυρίου

Ποδήλατο αξίας ενός εκατομμυρίου

Ένας από τους πιο οικολογικούς τρόπους για την μετακίνηση, εκτός από... τα πόδια είναι το ποδήλατο. Επιπλέον στις μέρες μας που υπάρχει οικονομική κρίση και το απίστευτο κυκλοφοριακό πρόβλημα στους δρόμους, το ποδήλατο είναι η λύση, καθώς με αυτό τον τρόπο μειώνουν τα έξοδά που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν δραματικά, αλλά και πας σχετικά γρήγορα στον προορισμό σου.

Αναλόγως το ποδήλατο που θα προτιμήσετε και για ποιο λόγο, πάει και η τιμή... Υπάρχουν ποδήλατα που αξίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά αυτά συνήθως απευθύνονται σε αθλητές και αυτούς που αναζητούν το τέλειο. Μέχρι πρόσφατα το πιο ακριβό ποδήλατο έφτανε έως τις είκοσι χιλιάδες ευρώ, που για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί το νούμερο εξωπραγματικό.

Εξωπραγματικό αντικειμενικά είναι ακόμα και για τους γνώστες, το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που κοστίζει το ποδήλατο που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video. Αυτή είναι η τιμή που αναφέρεται αν και δεν γίνεται γνωστό εάν το συγκεκριμένο κοστίζει τόσο ή το όλο project εξέλιξης και παραγωγής.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση το νούμερο προκαλεί δέος...