FUN TIME

Ανεξήγητοι ψίθυροι και περίεργα φαινόμενα σε «στοιχειωμένη» παμπ (vid)

Ανεξήγητοι ψίθυροι και περίεργα φαινόμενα σε «στοιχειωμένη» παμπ (vid)

Περίεργα φαινόμενα αναστατώνουν πελάτες και προσωπικό σε μια παμπ στο Μπέλφορντ της Αγγλίας.

Ποτήρια που κουνιούνται μόνα τους ή γίνονται θρύψαλα χωρίς να τα αγγίξει κανείς, είναι μόνο κάποια από τα ανεξήγητα περιστατικά που συμβαίνουν στην παμπ «The Salmon Inn». Το πιο ανατριχιαστικό είναι οι ανεξήγητοι ψίθυροι που ακούγονται κάποιες φορές.

Στο επίκεντρο της ανεξήγητης δραστηριότητας βρίσκονται τρία συγκεκριμένα τραπέζια, όπου συμβαίνουν και τα πιο πολλά περιστατικά. Πρόσφατα, οι κάμερες της παμπ κατέγραψαν τη στιγμή που ένα ποτήρι με μπύρα «ανατινάχτηκε» μυστηριωδώς, αφήνοντας άναυδους τους πελάτες που βρίσκονταν κοντά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το ποτήρι ξαφνικά σπάζει μόνο του, χωρίς να το έχει πλησιάσει κανείς. «Το ποτήρι ήταν εκεί περίπου 20 λεπτά και μάλιστα είχε και μπύρα μέσα» δήλωσε ο 38χρονος Michael Duns, στην εφημερίδα Daily Mail. «Είχα ακούσει από κάποιους ότι η παμπ είναι στοιχειωμένη και τώρα τους πιστεύω».

Ο Michael και η Donna Duns διευθύνουν την παμπ τα τελευταία τρία χρόνια. Σε αυτό το διάστημα έχουν συμβεί και άλλα τρομακτικά περιστατικά, με ποτήρια που μετακινούνται και πέφτουν από τα τραπέζια. Πρώτη φορά όμως ένα ποτήρι θρυμματίζεται με αυτόν τον τρόπο, προσθέτει ο Michael.

Σε ένα άλλο περιστατικό, μία υπάλληλος της παμπ ένιωθε κάποια αόρατη μορφή να της ψιθυρίζει στο αυτί. «Φαίνεται στο βίντεο πόσο τρομαγμένη ήταν» λέει ο Michael.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που «εκρήγνυται» το ποτήρι: