Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Μία σαύρα δύο μέτρων βγαίνει… βόλτα με κολάρο και λουρί

Newsbomb

Ένας 54χρονος Βρετανός υποχρεώθηκε από τις Αρχές του Ντέρμπι, όπου ζει, να φοράει κολάρο και λουρί στο κατοικίδιό του, κατά τη διάρκεια των περιπάτων τους.

Η είδηση μπορεί αρχικά να φαίνεται αδιάφορα, αλλά η φύση του κατοικίδιου του Γκάρι είναι αρκετή για να προξενήσει ενδιαφέρον και να γίνει viral: δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο κατοικίδιο, αλλά για μίασαύρα σχεδόν δύο μέτρων!

Το ερπετό ονομάζεται Thor και το αφεντικό του, φιλοξενεί περίπου 31 φίδια, έξι ακόμη σαύρες και… δηλητηριώδεις αράχνες.

Τα προβλήματα για τον Γκάρι Σμιθ ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια μίας βόλτας σε τοπικό πάρκο, ο Thor κατατρόμαξε τους ιδιοκτήτες σκύλων και άλλους περαστικούς, καθώς ήταν ελεύθερος να περιπλανιέται δεξιά κι αριστερά και προκάλεσε τις αντιδράσεις πολλών συμπολιτών, οι οποίοι κι ενημέρωσαν για το συμβάν τις Αρχές.

Οι αντιδράσεις είχαν ως αποτέλεσμα την απαγόρευση οποιασδήποτε παρουσίας του Thor εκτός σπιτιού, όμως η επιμονή του ιδιοκτήτη του πως η σαύρα είναι άκακη, ανάγκασε την δημοτική αρχή του Ντέρμπι να υποχωρήσει, αποφασίζοντας να επιτρέπει στο εξής τις βόλτες του Thor, υπό την προϋπόθεση πως θα είναι συνεχώς δεμένος με λουρί και θα φοράει το κολάρο του.