GOSSIP

H Iρίνα δεν θέλει να γίνει «κουνελάκι»

H  Iρίνα δεν θέλει να γίνει «κουνελάκι»

Μπορεί να έγινε διάσημη βγάζοντας τα περισσότερα ρούχα της, ωστόσο δηλώνει πως είναι μοντέλο με «επίπεδο» και πως ποτέ δε θα καταδεχόταν να ποζάρει ως «κουνελάκι» του Playboy.


Οι «βαρυσήμαντες» αυτές δηλώσεις ανήκουν στο ρωσικής καταγωγής μοντέλο Ιρίνα η οποία είναι επίσης και σύντροφος του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή Κριστιάν Ρονάλντο.

Το επιτυχημένο μοντέλο εσωρούχων αποκάλυψε ακόμη ότι δέχτηκε πρόταση να φωτογραφηθεί από το ανδρικό περιοδικό Playboy ωστόσο αρνήθηκε κατηγορηματικά λέγοντας χαρακτηριστικά «με τίποτα».

Αναφερόμενη στις συναδέλφους της Ναόμι Κάμπελ και Κλώντια Σίφερ οι οποίες έχουν φωτογραφηθεί στο παρελθόν για το γνωστό περιοδικό είπε ότι το έκαναν αυτό στη δύση της καριέρας τους .

ieiana

Η Ιρίνα μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια λέγοντας πως τα αγόρια στο σχολείο την κορόιδευαν αποκαλώντας την «η κοκκαλιάρα με τα τακούνια» τα οποία αγαπούσε να φορά από μικρή.

Τα επικριτικά σχόλια των συμμαθητών της δεν την πτοούσαν, ενώ η ίδια λέει πως δεν άρεσε στα αγόρια της ηλικίας της εξαιτίας της σκούρας επιδερμίδας της .

Το μοντέλο μίλησε ακόμη και για την ρομαντική πρόταση γάμου που δέχτηκε πέρσι από τον Ρονάλντο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και για το παιδί που απέκτησε εκείνος τον περασμένο Ιούνιο.

article