GOSSIP

Η κόντρα δε σταματά: Οι σπόντες της Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η κόντρα δε σταματά: Οι σπόντες της Καγιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι πρώην δύο συνεργάτιδες του GNTM συνεχίζουν την κόντρα. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θα είναι φέτος στην παρέα του Star, και συγκεκριμένα σε αυτήν του GNTM αφού πλέον ανήκει στο δυναμικό του Alpha και ετοιμάζεται για την δική της εκπομπή.

Οι οντισιός του GNTM 3 ξεκίνησαν ήδη και οι κριτές, με την προσθήκη της Ζενεβιέβ σε αυτούς ξεκίνησαν την σκληρή δουλειά. Εννοείται πως στο επίκεντρο βρίσκεται η Βίκυ Καγιά αλλά και η κριτής που έφυγε, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Καγιά, αρχικά αναφέρθηκε στις οντισιόνς που έχουν ήδη ξεκινήσει και τόνισε:

«Είναι τέλεια όλα, δόξα το θεό πάνε όλα καλά, δουλεύουμε σκληρά για ένα ωραίο αποτέλεσμα, είμαστε όλοι φίλοι και ωραία παρέα», είπε στον φακό της Κατερίνας Καινούργιου η Βίκυ Καγιά, αναφερόμενη στις οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων και στον νέο μέντορα Γιώργο Καράβα.

Λίγο αργότερα, η Καγιά αποκάλυψε πως αυτή και οι υπόλοιποι κριτές δεν γνώριζαν τίποτα για τους νέους συνεργάτες του παιχνιδιού. Κι αν νομίζεις πως η Καγιά ήταν εκείνη που πρότεινε την Ζενιβιέβ για την θέση που μέχρι πέρσι είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάνεις λάθος. Έκπληξη ήταν για το μοντέλο η επιλογή αυτή και την σχολίασε ακριβώς έτσι:

«Ήταν έκπληξη για όλους μας. Από το κανάλι μας κρατούσαν σε αγωνία, αλλά για να είμαι ειλικρινής, κάτι είχα καταλάβει. Είχα υποψιαστεί, πώς για να μη μας το ανακοινώνουν μάλλον θα ήταν κάποιος εκ των έσω. Της Ζενεβιέβ της αξίζει».

Πάντως η Καγιά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όλη αυτήν την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου. Η παρουσιάστρια εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Δεν καταλαβαίνω πώς έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το ζήτημα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, Προσωπικά είμαι συνηθισμένη στις αλλαγές και στην τηλεόραση και στη μόδα, δεν θα ακούσεις αρνητική κριτική από μένα για την Ηλιάνα και την Έλενα, η ομάδα συνεχίζει, με αλλαγές αλλά συνεχίζει», τόνισε η Καγιά.