GOSSIP

Τι κορμί είναι αυτό που έχει η Ντορέττα Παπαδημητρίου; (photos)

Τι κορμί είναι αυτό που έχει η Ντορέττα Παπαδημητρίου; (photos)

Τα χρόνια περνούν αλλά η Ντορέττα Παπαδημητρίου γίνεται όλο και πιο... κορμάρα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι από τις γυναίκες της εγχώριας showbiz που γυμνάζονται αρκετά. Και ασταμάτητα θα προσθέταμε. Αγαπά το pilates και δεν το σταμάτησε ούτε και κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Μόνη της στο σπίτι της συνέχισε να γυμνάζεται προσπαθώντας να διατηρήσει αυτό το τέλειο κορμί.

Έχεις ακουστά το «ρητό» που λέει «Αν δουλεύεις Ιούλιο μήνα ο χρόνος δεν July»; Έτσι ακριβώς αργά και βασανιστικά θα περάσουν οι μέρες του Ιουλίου μέχρι να έρθει η μέρα της άδειάς σου που θα βάλεις τα μαγιό και τα ρουχαλάκια σου σε μια βαλίτσα και θα πεις bye bye. Και επειδή ξέρουμε γενικά πως οι Δευτέρες δεν είναι η αγαπημένη σου μέρα μέσα στην εβδομάδα, εμείς βρήκαμε έναν τρόπο για να σε κάνουμε να ξεχάσεις ότι έρχεται. Και Δευτέρα και Ιούλιος, too much δε νομίζεις;

Κι ερχόμαστε ευθύς σε αυτό που πρέπει να δεις για να ξεχαστείς. Ντορέττα Παπαδημήτριου, ένα όνομα, άπειρες φωτογραφίες για να χαζέψεις το καλλίγραμμο κορμί της. Αυτή που ανέβασε όμως πριν από μερικές ώρες ήταν ίσως η top των top φωτογραφιών της. Εντελώς καλοκαιρινή, εντελώς αρετουσάριστη (δεν το χρειάζεται άλλωστε) κι ένα κορμί που σε αφήνει απλά άφωνη.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός φόρεσε το μαύρο της μπικίνι, πόζαρε σε ένα καλοκαιρινό τοπίο με φόντο τη θάλασσα και οι κοιλιακοί της απλά μας μάγεψαν. Δεν ξέρουμε τι έκανε στην καραντίνα, αλλά με αυτούς τους κοιλιακούς και αυτές τις αναλογίες μπορούμε να μαντέψουμε, δεν είναι και πολύ δύσκολο. Είπαμε να κάτσουμε λίγο να μετρήσουμε όλα αυτά τα κουτάκια που είδαμε στην κοιλιά της, αλλά ήταν πολλά και το αφήσαμε.

Παρεμπιπτόντως Ντορέττα μας, το τελευταίο πράγμα που παρατηρήσαμε στη φωτό αυτή ήταν το «Το θαλασσί της θάλασσας κι όλο το μπλε του χάρτη», που έγραψες και στο caption.