GOSSIP

Ιωάννα Μαλέσκου: Η «Μενεγάκη της Κρήτης» έρχεται Αθήνα να... ταράξει την ελληνική τηλεόραση

Ιωάννα Μαλέσκου: Η «Μενεγάκη της Κρήτης» έρχεται Αθήνα να... ταράξει την ελληνική τηλεόραση

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ανερχόμενη «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης.

Ο πολύς κόσμος την έμαθε μέσα από τα βίντεο που προβλήθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όμως όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση τη γνωρίζουν χρόνια και περίμεναν το... ξεπέταγμά της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ή αλλιώς η «Μενεγάκη της Κρήτης», αφήνει το νησί και το κανάλι που την ανέδειξε στο χώρο της τηλεόρασης και έρχεται στην Αθήνα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο πριν λίγο διάστημα πως η «καυτή» Ιωάννα θα είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha, τελικά όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN «Καλοκαίρι #Not», η πανέμορφη παρουσιάστρια θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιάγκα.

Η δασκάλα στο επάγγελμα Ιωάννα, ήρθε στην Αθήνα πριν λίγες ημέρες και υπέγραψε το συμβόλαιό της με το ΣΚΑΪ και ήδη στο κανάλι ψάχνουν τον συμπαρουσιαστή της.

Από δοκιμαστικό έχουν ήδη περάσει οι Βαγγέλης Σερίφης, Αλέξης Παππάς και Παναγιώτης Χατζηδάκης, ενώ αυτή τη βδομάδα αναμένεται να γίνουν ακόμα δύο συναντήσεις για να βρεθεί ο κατάλληλος.

Η Ιωάννα είπε και το «αντίο» της μέσα σε κλίμα συγκίνησης στον «αέρα» του Κρήτη TV και είναι σίγουρο πώς θα είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο που θα μας απασχολήσει όσο κανένα άλλο τη νέα σεζόν!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες της «εκρηκτικής» Ιωάννας Μαλέσκου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ σε Βρετανούς που έφτασαν στην Ελλάδα