GOSSIP

Love Island: Θετικός στον κορονοϊό ο Άνταμ Κόλαρντ μετά τις διακοπές του στην Ελλάδα

Love Island: Θετικός στον κορονοϊό ο Άνταμ Κόλαρντ μετά τις διακοπές του στην Ελλάδα

Τι ανέβασε ο ίδιος στα social media για την περιπέτεια υγείας του

Ο 24χρονος Άνταμ Κόλαρντ, ο οποίος συμμετείχε στο δημοφιλές βρετανικό ριάλιτι «Love Island» το 2018, δημοσιοποίησε μέσω Instagram ότι είναι θετικός στον COVID-19, ενώ παρομοίασε τα συμπτώματά του σαν ένα «βαρύ hangover», σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ειδικότερα, απευθυνόμενος στους followers του, ανέφερε: «Πάρα πολλοί μου στέλνουν μηνύματα να με ρωτήσουν πώς είναι όλο αυτό, από πού το κόλλησα κ.λ.π. Πρώτον, ο κολλητός μου κι εγώ, με τον οποίο μοιραστήκαμε το κρεβάτι και την ίδια πτήση για 4 ημέρες μαζί στην Ελλάδα, βγήκε αρνητικός κι εγώ θετικός. Οπότε, θα μπορούσα να έχω κολλήσει τον ιό οπουδήποτε. Έχουν γίνει πάνω από 50 τεστ στο γυμναστήριο κι όλα είναι αρνητικά.

Δεύτερον, είναι προφανές ότι μπορεί να τον κολλήσεις από οποιονδήποτε, αφού θα ήθελα να πιστεύω ότι είμαι πιο fit και πιο υγιής από τον μέσο όρο. Δεν κάνει εξαιρέσεις.

Τρίτον: Πόσο κακό είναι να συνεχίζουν να σου στέλνουν μηνύματα; Για εμένα, είναι εντάξει, διαχειρίσιμο. Ο καλύτερος τρόπος για να το περιγράψω είναι σαν ένα βαρύ hangover με έναν πολύ έντονο ξηρό λαιμό. Είναι ενοχλητικό περισσότερο από οτιδήποτε και έρχεται κατά κύματα. Ήθελα να κάνω μια μικρή προπόνηση χθες, αλλά σήμερα δεν νιώθω και τόσο καλά. Ελπίζω να σας έδωσα κάποιες απαντήσεις».

Δείτε φωτογραφίες του στη Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ξυλοδαρμός 13χρονης στη Λαμία: Οι 17χρονες τη χτυπούσαν επί 15 λεπτά