GOSSIP

Δασκουλίδης: Η πρόταση γάμου και η αναβολή του μυστηρίου λόγω κορονοϊού (Vid)

Δασκουλίδης: Η πρόταση γάμου και η αναβολή του μυστηρίου λόγω κορονοϊού (Vid)

O Γιώργος Δασκουλίδης ανέβαλε τον γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Εύη Χατζησάββα λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας και αποκάλυψε πότε τελικά θα γίνει το μυστήριο, αλλά και την ευφάνταστη πρόταση γάμου που έκανε μετά από δέκα χρόνια σχέσης.

Ο τραγουδιστής είχε σχεδιάσει να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο αλλά δυστυχώς τα σχέδιά του άλλαξαν λόγω του κορονοϊού!

O Γιώργος Δασκουλίδης ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό: «Είχαμε αποφασίσει μέσα στο 2020 να παντρευτούμε, δεν έγινε, δεν μπόρεσε να γίνει με όλες αυτές τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν, αλλά θα παντρευτούμε λίγο πιο μετά…».

Και τόνισε για την επί χρόνια σύντροφό του, Εύη Χατζησάββα: «Είμαστε μαζί δέκα χρόνια μαζί! Είναι ο άνθρωπός μου. Είναι ο άνθρωπος που μου στάθηκε σε δύσκολες στιγμές και εκεί καταλαβαίνεις με ποιον άνθρωπο έχεις να κάνεις…»!

Όσο για την ευφάνταστη πρόταση γάμου αποκάλυψε: «Είχα κρεμάσει το δαχτυλίδι στο περιλαίμιο της Ρέινα, στο σκυλάκι μας. Το πήρε αγκαλιά, το είδε και μου λέει «τι είναι αυτό;»»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Θα έκανα ένα δεύτερο παιδί, γιατί όχι; Αν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα γίνει και αυτό… Μικροί είμαστε, έχουμε το περιθώριο»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Δασκουλίδης στο παρακάτω απόσπασμα από το Πρωινό.