GOSSIP

Παρθένα Χοροζίδου: Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για την ερωτική της ζωή

Παρθένα Χοροζίδου: Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά για την ερωτική της ζωή

Η Παρθένα Χοροζίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Dot, και μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US αλλά και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της της ζωής της.

Η ηθοποιός ανέφερε για το J2US και τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν: «αισθανόμασταν τόσο ασφαλείς, ήμασταν συνέχεια με τεστ και γι' αυτό και το κατάλαβαν νωρίς. Θα μπορούσαν να είναι τραγικά τα πράγματα, αν δεν φαινόταν, θα ήμασταν όλοι άρρωστοι».

Και αποκάλυψε πως δεν ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός, αλλά αισθητικός ή μουσικός, δασκάλα φλάουτου: «Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, προέκυψε μετά. Λίγο πριν αποφασίσω τι θέλω να κάνω ήρθε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην Καβάλα για σεμινάρια και πήγα, μπήκα εκεί, κάναμε μια ωραία παράσταση και μετά γλυκάθηκα».

Η Παρθένα Χοροζίδου παραδέχθηκε πως θέλει να ερωτευτεί και δεν έχει τύχει ποτέ να κάνει το επόμενο βήμα σε μια σχέση της και να συζήσει με κάποιον: «Κάποια στιγμή θες και έναν άνθρωπο να γυρνάς σπίτι, το ζηλεύω καμιά φορά αυτό πολύ. Να έχεις να δώσεις κάπου λογαριασμό που λένε. Θέλω να έρθει από μόνο του, δεν θέλω να κυνηγήσω κανέναν. Δεν ξέρω αν δείχνω διαθέσιμη, μακάρι να το εκπέμπω»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Παρθένα Χοροζίδου για την προσωπική της ζωή!