PHOTOS

GOSSIP

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Τι άλλαξαν στο σπίτι τους λόγω κορονοϊού; Εικόνες από μέσα

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Τι άλλαξαν στο σπίτι τους λόγω κορονοϊού; Εικόνες από μέσα

Η Χριστίνα Μπόμπα μας έδειξε τι άλλαξε στο σπίτι της εν μέσω καραντίνας.

Μένουν με τη σειρά τους σπίτι, κάνοντας μόνο απαραίτητες και σύντομες εξόδους. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στο προηγούμενο κύμα της πανδημίας, νόσησαν από κορονοϊό, κάτι που θέλησαν να αποκαλύψουν αμέσως δημοσίως, προκειμένου να ενημερώνουν το κοινό για το πόσο εύκολα μεταδίδεται ο ιός.

Μάλιστα το ζευγάρι είχε δεχτεί τότε ποικίλα σχόλια, καθώς δεν έλειψαν κι εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την απόφασή τους να μιλήσουν με βίντεο στο instagram, ενημερώνοντας τους followers τους.

Λίγους μήνες μετά και η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να απαντήσει σε όλα, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν θέλω να αποτινάξω την έκφραση “η γυναίκα του Σάκη”, το τιμώ και μου αρέσει. Είμαι η γυναίκα του Σάκη, η αλήθεια είναι ότι από εκεί με έμαθε ο κόσμος.

Δεν με πειράζει, είναι κάτι που το αγαπώ κι αυτό. Είναι τόσο χαζό να λένε ότι θέλαμε να διαφημιστούμε με τον κορονοϊό. Εμένα μου έκανε καλό αυτό γιατί λέω ότι αν κάποιος έχει να πει αυτό για κάτι τόσο σοβαρό, αν κάποιος σκέφτεται αυτή τη διάσταση, σημαίνει πως ό,τι κι αν κάνω και το σχολιάζουν, είναι απλά κολλημένοι.

Για μένα το εύκολο ήταν να μην το πω. Το έκανα για να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέξει περισσότερο», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα, καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Χριστίνα και ο Σάκης πλέον είναι πιο ενήμεροι για τον covid-19, ενώ μένουν διαρκώς σπίτι. Μέσα από τα insta stories, η Χριστίνα Μπόμπα μας έδειξε και πλάνα από την είσοδο του σπιτιού τους. Η ίδια θέλησε να τονίσει την αλλαγή στην καθημερινότητά μας, μιας και το ζευγάρι έχει αλλάξει τη διακόσμηση στο έπιπλο εισόδου βάζοντας πολλές μάσκες αλλά και αντισηπτικά τα οποία και χρησιμοποιούν μπαίνοντας και βγαίνοντας από το σπίτι.