PHOTOS

GOSSIP

Χάρης Βαρθακούρης: Μετέτρεψε το σπίτι του σε... σχολική αίθουσα

Χάρης Βαρθακούρης: Μετέτρεψε το σπίτι του σε... σχολική αίθουσα

Ο Χάρης Βαρθακούρης φωτογραφίζει την κόρη του σε ώρα μαθήματατος

Είναι πετυχημένος τραγουδιστής, οικογενειάρχης, ενώ φέτος τον βλέπουμε σε έναν διαφορετικό ρόλο, για τον οποίο μάλιστα έχει δεχτεί αρκετά σχόλια. Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ο παρουσιαστής του νέου και πολυσυζητημένου Big Brother, το οποίο καθημερινά απασχολεί το τηλεοπτικό κοινό με τις εντάσεις αλλά και τις εξελίξεις στις σχέσεις των παικτών.

Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα αποκάλυψε πως δέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόταση έπειτα από αρκετή σκέψη. Πάντα δίπλα του και η Αντελίνα Βαρθακούρη με την οποία έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια.

Οι κορούλες τους έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις ζωές τους. Πρόσφατα ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot όπου και αποκάλυψε...

«Και οι δυο μου οι κόρες, να χτυπήσω ξύλο, έχουν πάρει από τη δική μας πλευρά. Του μουσικού ταλέντου. Είμαι απύθμενα, θεόρατα και τρελά περήφανος για τις κόρες μου».

Το νέο lockdown βρίσκει την οικογένεια μαζί εντός σπιτιού με τις μικρές να παρακολουθούν τα μαθήματα του σχολείου τους μέσω τηλεκπαίδευσης. Φυσικά ο μπαμπάς Χάρης έχει φροντίσει για τα πάντα εντός σπιτιού, μετατρέποντας τα δωμάτια των κοριτσιών σε σχολικές αίθουσες με υπολογιστές και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ο ίδιος φωτογράφισε την κορούλα του, ενώ ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram τρολάροντας έτσι τη νέα καθημερινότητα στο σπίτι. Αμέσως οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν το στιγμιότυπο αλλά και τα όσα βιώνει ο ίδιος στο σπίτι μαζί με τις γυναίκες της ζωής του.