GOSSIP

Μαριέττα Χρουσαλά: Η throwback φωτό και η νοσταλγία για την Ελλάδα!

Μαριέττα Χρουσαλά: Η throwback φωτό και η νοσταλγία για την Ελλάδα!

Η Μαριέττα Χρουσαλά νοσταλγεί την πατρίδα της και με κάθε αφορμή μας εκφράζει την αγάπη της για την Ελλάδα!

Η ξανθιά πρώην παρουσιάστρια ανάρτησε μια φωτογραφία στα social media και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξομολογήθηκε πόσο πολύ της λείπει η Ελλάδα!

Η κούκλα πρώην παρουσιάστρια μπορεί να έχει επιλέξει να ζει στο εξωτερικό λόγω της επιχειρηματικής δραστηριότητας του άντρα της, ωστόσο με κάθε ευκαιρία η Μαριέττα Χρουσαλά απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα όσο τίποτα.

Επικοινωνεί καθημερινά με το κοινό της και τους θαυμαστές της και τους κρατάει ενήμερους για ό,τι σημαντικό συμβαίνει στη ζωή της. Μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες με τα παιδιά της και τον άντρα της στα social media και με αυτό τον τρόπο κρατάει θερμή την επικοινωνία της με τους θαυμαστές της από την Ελλάδα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά με την οικογένεια της πηγαινοέρχονται τακτικά στην Ελλάδα αλλά αυτή τη περίοδο εξαιτίας του κορονοϊού καθιστά δύσκολη την μετακίνησή τους στη χώρα μας.

Φυσικά το καλοκαίρι, επισκέφθηκαν οικογενειακώς την Ελλάδα και τα νησιά και πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης σε παραλίες της Αττικής! Το καλοκαίρι του 2020 ήταν η τελευταία φορά που επισκέφτηκε η Μαριέττα Χρουσαλά την πατρίδα της και προς τα τέλη του Σεπτέμβρη αναχώρησαν οικογενειακώς για το εξωτερικό.

Η Μαριέττα μπορεί να απέχει πολλά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τις παρουσιάσεις εκπομπών, όμως ζει πανευτυχής στο εξωτερικό και απολαμβάνει την οικογένεια της!

Δείτε τη throwback φωτογραφία που πόσταρε!