GOSSIP

Γιώργος Χρανιώτης: «Μόνοι οι κακοί ηθοποιοί δεν φοβούνται πριν βγουν στη σκηνή»

Γιώργος Χρανιώτης: «Μόνοι οι κακοί ηθοποιοί δεν φοβούνται πριν βγουν στη σκηνή»

Στην εκπομπή «Φλερτ» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης και μίλησε για όλους και για όλα.

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες της περιόδου λόγω της κατάστασης που όλοι βιώνουμε με την πανδημία ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για τον φόβο που κάθε φορά νιώθει πριν ανέβει στη σκηνή.

«Αυτές τις ημέρες σκέφτομαι μήπως το ένστικτό μου έχει παραλύσει αυτή τη περίοδο που ζούμε γιατί υπάρχει ο φόβος. Εγώ γενικά δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να φοβάται ακόμη όμως κι όταν φοβάμαι δεν θέλω να το παραδεχτώ. Πολλές φορές το λέω και στους μαθητές μου, διδάσκω στο Θέατρο των αλλαγών και μου λένε πολλά παιδιά: «δάσκαλε, δεν μπορώ να σηκωθώ πάνω γιατί φοβάμαι». Και τους απαντάω ότι δεν με νοιάζει, μπράβο σας και χαίρομαι που φοβάστε.

Εγώ είμαι 26 χρόνια ηθοποιός κάθε φορά πριν βγω στη σκηνή, φοβάμαι και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ στον εαυτό μου γιατί συνήθως οι μέτριοι ή οι κακοί ηθοποιοί που έχω γνωρίσει ή οι καλλιτέχνες γενικότερα, είναι αυτοί που δεν φοβούνται να βγουν στη σκηνή. Δεν είναι εύκολο, το να έχεις την άνεση να βγεις στη σκηνή χωρίς να κανέναν φόβο ίσως να εμπεριέχει και ότι θα βγεις στη σκηνή χωρίς κανένα πάθος, οπότε εγώ θέλω να είμαι και παθιασμένος αλλά και φοβισμένος αλλά να βγω», είπε και συνέχισε:

«Ίσως να έχω αυτή τη φοβία γιατί οι γονείς μου έδωσαν υπερβολική ασφάλεια. Η ασφάλεια είναι το χειρότερο δώρο που θα κάνουν όλοι οι γονείς στα παιδιά τους. Ως πατέρας φοβάμαι μην κάνω καμία βλακεία στο παιδί μου. Η πατρότητα είναι ένα πράγμα πολύ ωραίο, εγώ έγινα πατέρας γιατί δεν ήθελα να περάσει η ζωή μου και να μην γίνω πατέρας», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της ΕΡΤ