Photos

GOSSIP

Η Βίκυ Βολιώτη στόλισε! Το αισιόδοξο μήνυμα στα social media!

Η Βίκυ Βολιώτη στόλισε! Το αισιόδοξο μήνυμα στα social media!

H Βίκυ Βολιώτη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της για φέτος και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η δημοφιλής ηθοποιός θέλοντας να τονώσει το ηθικό της και την ψυχολογία της, στόλισε το σπίτι της και το σαλόνι της χριστουγεννιάτικα! Η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας αποκάλυψε το χριστουγεννιάτικο στολισμό της!

Η Βίκυ Βολιώτη διατηρεί καθημερινά επαφή με τους θαυμαστές της και δημοσιεύει αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι ανάρτησε την εν λόγω φωτογραφία, καθισμένη κάτω από το δέντρο.

Συγκεκραμένα έγραψε: «Δεν ξέρω πως είναι η δική σας διάθεση σ´ αυτήν την δεύτερη καραντίνα, εμένα πάντως έχει κάτι τρελές μεταπτώσεις! Απ´ τα ψηλά στα χαμηλά και τούμπαλιν! Σήμερα είναι μια ωραία μέρα! Στολίσαμε! Γιατί μπορεί τα Χριστούγεννα φέτος να τα γιορτάσουμε διαφορετικά από άλλες χρονιές όμως θα έρθουν και θα τα γιορτάσουμε! Όπως τους αξίζουν. Βάλτε λοιπόν παντού λαμπάκια και φωτίστε τον κόσμο γύρω σας και μέσα σας»!

Πολλοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία και συνέπασχαν με την ηθοποιό! Η Βίκυ Βολιώτη μένει σπίτι και απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Να σας θυμίσουμε ένα απόσπασμα από την τελευταία της συνέντευξη, αναφερόμενη στην υιοθεσία ενός παιδιού: «Το θέμα παιδί είναι μία πολύ προσωπική διαδρομή. Το πώς ο καθένας φτάνει να γίνει γονιός. Εμένα μου ήταν αυτονόητο και το θεωρώ τελείως παλαβό να μην προχωρήσει κανείς σε αυτή τη διαδικασία αν δεν μπορεί να κάνει παιδί. Μου φαίνεται και τελείως παλαβό να υπάρχουν αντιστάσεις και στους υπόλοιπους τρόπους που μπορεί να κάνει κανείς παιδί. Μία παρένθετη μητέρα, ωάριο ή σπέρμα από τράπεζα. Είναι ευτύχημα που φτάσαμε στην εποχή που μπορούν δύο άνθρωποι να γίνουν γονείς, είτε ετεροφυλόφιλοι, είτε ομοφυλόφιλοι με αυτούς τους τρόπους».

Δείτε τη φωτογραφία της ηθοποιού!