GOSSIP

Δανάη Μπάρκα: «Είναι ξενέρωμα να με βρίζουν επειδή έχω επώνυμη μαμά»

Δανάη Μπάρκα: «Είναι ξενέρωμα να με βρίζουν επειδή έχω επώνυμη μαμά»

Η Δανάη Μπάρκα και ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκαν «Σημείο Συνάντησης», τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, στις 00.15. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο ηθοποιός και stand up comedian μοιράστηκαν συναισθήματα, γεγονότα και στιγμές από τις ζωές τους που τους καθόρισαν.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε ευθέως στο αν θεωρεί ότι ήταν μια αμφιλεγόμενη απόφαση και ρίσκο για εκείνη να αναλάβει την πρωινή ζώνη ενός καναλιού, για το πόσο δεμένη είναι με την μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον μπαμπά της καθώς και το τι απαντάει όταν κατά καιρούς λαμβάνει αρνητικά μηνύματα στα social media.

Επίσης, μίλησε για το πως είναι σήμερα στην προσωπική της ζωή και αν θα ήθελε στο μέλλον να γίνει μητέρα.

«Θέλω να γίνω μαμά, πεθαίνω για τα παιδιά. Θα ήθελα ναι, αλλά όχι τώρα. Πιστεύω ότι επειδή το θέλω πολύ θα γίνει όταν πω «πάμε». Όταν πω «πάμε Δανάη». Θεωρώ ότι δεν πρέπει μόνο εγώ να είμαι έτοιμη αλλά γενικά οι καταστάσεις, όχι μόνο ο σύντροφός μου. Να βάζω δηλαδή τρέσα και να θηλάζω παιδί;», είπε.

Όσο για το αν την ενοχλούν οι κριτικές από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πώς ξεκίνησε στο χώρο;

«Έχει γίνει αυτό και από κεντρικές παρουσιάστριες. Αφήνουν υπαινιγμούς ότι είμαι η κόρη της Σταυροπούλου και τέτοια. Εγώ όταν είπα «ναι» στην εκπομπή ξεκαθάρισα από την αρχή ότι δεν θέλω να προσβάλουμε κανέναν γιατί την εκπομπή θα τη δουν και οι γονείς τους, οι δικοί τους άνθρωποι. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Καμιά φορά σβήνω κάνα σχόλιο και με βρίζουν στα Inbox. Έχω φάει πολύ βρισίδι. Είναι ξενέρωμα να σε βρίζουν επειδή έχω επώνυμη μαμά. Είναι άδικο», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο