GOSSIP

Χριστίνα Παππά: Οι πλαστικές και η παρεξήγηση με την Σπυροπούλου

Χριστίνα Παππά: Οι πλαστικές και η παρεξήγηση με την Σπυροπούλου

Η Χριστίνα Παππά μίλησε για τη σχέση με τον γιο της, τη παρεξήγηση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τις πλαστικές αλλά αναφέρθηκε και στην tv!

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε για τον γιο της: «Με τον Δημήτρη τα πράγματα στη δουλειά είναι δύσκολα, όπως ήταν πάντα. Τσακωνόμαστε σαν τα κοκόρια. Τον αγαπάω, παιδί μου είναι, ο πρίγκιπάς μου και ως μαμά κάνω πάντα πίσω».

Στην ερώτηση αν σκέφτεται να κάνει ένα ακόμη παιδί, η Χριστίνα Παππά απάντησε: «Τώρα θα γίνω γιαγιά, παιδί θα κάνω;» και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι σε καμιά σχέση. Και να ήθελα και δεν προλαβαίνω και δεν νομίζω να μπορεί κανείς να με ανεχτεί με την τρέλα που κουβαλάω».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις είπε: «Δεν μου αρέσει να αλλάξω τα χαρακτηριστικά μου. Όταν μεγαλώσω, ό,τι μου πει ο γιατρός μου θα το κάνω».

Όσο για την παρεξήγηση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν υπήρχε και ποτέ κάτι. Υπήρξαν κάποια νεύρα και κάποιος θυμός εκείνη τη στιγμή και τελείωσε. Πάει πέρασε κι αυτό».

Για την τηλεόραση, δήλωσε: «Βίωσα ανταγωνισμό και “κυκλωματάκια” στην καριέρα μου. Δεν θα παρακαλέσω κανέναν, όποιος θέλει, εδώ είμαι, ας με πάρει τηλέφωνο». Και συμπλήρωσε: «Όταν κάναμε το Dancing On Ice δεν πήγα για να κερδίσω, αλλά για να διασκεδάσω. Δεν ήξερα να βάλω το πόδι μου στον πάγο. Υπήρχαν 2-3 που με κοίταζαν περίεργα».

Όσο για τον έρωτα στη ζωή της, δήλωσε: «Στο άκουσμα να βρω τον έρωτα της ζωής μου, απαντώ “το θέμα είναι να πληρώσω την εφορία μου”».