Τραγωδία στη Βραυρώνα: «Είδα το βρέφος, το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο, ήταν μέσα στα αίματα»

Με χτύπημα στο κεφάλι βρέθηκε το άψυχο σώμα του βρέφους που φέρεται να σκότωσαν οι ίδιοι του οι γονείς σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα

Τραγωδία στη Βραυρώνα: «Είδα το βρέφος, το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο, ήταν μέσα στα αίματα»
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας
1'

Φωτορεπόρταζ: Χάρης Γκίκας

Νεκρό βρέθηκε βρέφος στη χωματερή της Βραυρώνας. Το βρέφος βρέθηκε μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ κατόπιν καταγγελιών ότι ζευγάρι από το Νεπάλ το πέταξε στα σκουπίδια. Πρόκειται για μωρό περίπου πέντε μηνών κύησης, που βρέθηκε στους μεγάλους κάδους στη χωματερή.

«Είδα το παιδάκι, το κεφάλι του ήταν συμπιεσμένο, το χέρι του εξείχε ήταν μέσα στα αίματα. Είχε χτύπημα στο κεφάλι. Ήταν περίπου τεσσάρων μηνών. Ευτυχώς που ήταν το τελευταίο δρομολόγιο και το παιδί ήταν πάνω. Από το σημείο πέρασε το απορριμματοφόρο περίπου στις 12 το μεσημέρι», είπε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βραυρώνας Γιάννης Αϊδινιώτης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι Αρχές εντόπισαν το άψυχο σώμα στη χωματερή στο Πόρτο Ράφτη, όπου καταλήγουν τα απορρίμματα της Βραυρώνας.

Το βρέφος έφερε χτύπημα στο κεφάλι, κάτι το οποίο μαρτυρά την άγρια δολοφονία του από τους γονείς του μόλις λίγες στιγμές αφότου ήρθε στον κόσμο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή