GOSSIP

Nicolas Cage: 8 πράγματα που δεν είχες ακούσει για τον διάσημο ηθοποιό

Nicolas Cage: 8 πράγματα που δεν είχες ακούσει για τον διάσημο ηθοποιό

Με αφορμή τη νέα σειρά που έχει αναλάβει, ανατρέχουμε στο παρελθόν του.

Ο Nicolas Cage είναι ένας από τους κλασικούς ηθοποιούς του παγκόσμιου κινηματογράφου. Οι ρόλοι του σε διάσημες ταινίες τον καθιέρωσαν και τον κατέτασσαν για καιρό στους αγαπημένους σταρς πολλών θεατών. Φυσικά, ο ίδιος έχει παίξει και σε αρκετά blockbuster που εστίαζαν καθαρά στο genre της περιπέτειας, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι έγιναν αποδέκτες διθυραμβικών κριτικών. Με αφορμή, όμως, το νέο του εγχείρημα, τη συμμετοχή του στην επερχόμενη σειρά του Netflix, History of Swear Words, ανατρέξαμε σε 8 facts που μάλλον δεν ήξερες για τον ηθοποιό.

  1. Το 2006, η Forbes κατέταξε τον Nicolas Cage ανάμεσα στους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους του κόσμου.
  2. Ο Nicholas Cage είναι ανιψιός του σκηνοθέτη του Νονού, Francis Ford Coppola. Άλλαξε το όνομά του για να αποστασιοποιηθεί από αυτήν την κληρονομιά και η έμπνευση ήρθε από τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα, Luke Cage.
  3. Στη σκηνή της ταινίας 1988, Vampire’s Kiss, όπου τρώει μία κατσαρίδα, την έφαγε και στην πραγματικότητα.
  4. Η ηθοποιός Kathleen Turner, με την οποία συνεργάστηκαν για την ταινία Peggy Sue Got Married, έγραψε μία αυτοβιογραφία. Μέσα σε αυτήν, αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο ηθοποιός έκλεψε ένα κατοικίδιο και συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
  5. Από το 1994 μέχρι το 1996 ήταν παντρεμένος με την κόρη του Elvis Presley, Lisa Marie Presley.
  6. Είναι τόσο εκκεντρικός που το 2007 αγόρασε το σπίτι της serial killer, Delphine LaLaurie, στη Νέα Ορλεάνη.
  7. Για να μπει τον ρόλο του Alfonso ‘Al’ Columbato για την ταινία του 1984 Birdy, ο Cage αποφάσισε να βγάλει στην πραγματικότητα δύο του δόντια.
  8. Έχει ένα τατουάζ με σαύρα στο πάνω μέρος της πλάτης του.