GOSSIP

Ηλίας Βρεττός: Η αποκάλυψη on air - Έτοιμος να αποκτήσει τη δική του οικογένεια!

Ηλίας Βρεττός: Η αποκάλυψη on air - Έτοιμος να αποκτήσει τη δική του οικογένεια!

Καλεσμένος στην εκπομπή, Ευτυχείτε ήταν ο Ηλίας Βρεττός με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μίλησαν για τη συμμετοχή στο J2US, τις πρόβες και προχώρησαν και σε αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή!

Αρχικά, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για την Eurovision και τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι: «Είχα πάει στη Eurovision to 2005 με την κυπριακή αποστολή και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ήμουν στο Κίεβο όταν είχε κερδίσει η Έλενα Παπαρίζου. Δεν θα ήθελα να πάω ξανά γιατί διέπεται από αναξιοκρατία. Οι χώρες ψηφίζουν μεταξύ τους με άλλα κριτήρια. Εγώ ξεκίνησα από το Eurostar και έπειτα έπιασα δουλειά ως τραγουδιστής».

Και για τη συμμετοχή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο J2US είπε: «Γενικά η Ευρυδίκη κάνει τεράστια προσπάθεια. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα άτομο που δεν έχει ξανατραγουδήσει να βγει και να τραγουδήσει και να χορέψει. Έχει τεράστιο φορτίο άγχους και προσπαθεί να το διαχειριστεί. Κάθε live είναι πολύ πιο κάτω από τις πρόβες μας, οπότε προσπαθούμε να βγάζουμε στις πρόβες τον καλύτερό μας εαυτό».

Και ο Ηλίας Βρεττός προέβη σε μία προσωπική αποκάλυψη: «Εγώ θέλω πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά. Έχω μια σοβαρή σχέση και νομίζω είμαι στον σωστό δρόμο για να κάνω οικογένεια και παιδιά. Είμαι πολύ καλά εδώ και καιρό με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, γιατί είναι εκτός τηλεοπτικού χώρου».

Δείτε όλα όσα είπε ο Ηλίας Βρεττός στο παρακάτω απόσπασμα!