GOSSIP

Νίκος Βέρτης: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τις στιγμές τρόμου στο Ισραήλ - Οι πρώτες δηλώσεις του

Νίκος Βέρτης
Intime News

Η έκρυθμη κατάσταση στο Ισραήλ με τους συνεχείς βομβαρδισμούς ανάγκασαν πολλούς Έλληνες που βρίσκονταν για δουλειά στη χώρα της Μέσης Ανατολής, να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Ανάμεσά τους και ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης ο οποίος βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στο Ισραήλ καθώς είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει μια σειρά συναυλιών στη χώρα.

Η στρατιωτική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα οδήγησε στην αναβολή των συναυλιών του και ο τραγουδιστής επέστρεψε στην Ελλάδα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (12/05), ο Νίκος Βέρτης προσγειώθηκε στη χώρα μας και οι δημοσιογράφοι ήταν εκεί να αποσπάσουν μια δήλωση του.

«Είναι μια εμπειρία που εύχομαι σε κανέναν να μην ζήσει οποιος πει ότι δεν είναι τρομακτικό είναι ψεύτης. Ο ήχος των σειρήνων και η αναχαίτιση των πυραύλων από το Ισραήλ στους Παλαιστινιακούς πυραύλους ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω. Είναι παρά πολλοί οργανωμένοι. Ήμασταν σε ένα εστιατόριο στον 20ο όροφο και με το που χτύπησαν οι σειρήνες, όλοι ήξεραν πού να μας οδηγήσουν. Σε κάθε κτήριο υπάρχει καταφύγιο», σημείωσε ο Νίκος Βέρτης.

Σημειώνεται, ότι ο δεύτερος στην ιεραρχία της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, ο Μούσα Αμπού Μαρζούκ, δήλωσε ότι η ισλαμιστική ένοπλη οργάνωση είναι έτοιμη να διακόψει τις επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ σε «αμοιβαία βάση, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Το ρωσικό ΥΠΕΞ ανέφερε επίσης ότι ο αξιωματούχος της Χαμάς μετά από συνομιλίες που είχε με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ τόνισε πως η διεθνής κοινότητα πρέπει να πιέσει το Ισραήλ να σταματήσει να χρησιμοποιεί βία στο τέμενος αλ Άκσα στην Ιερουσαλήμ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων - Σκέρτσος: Τέλος το lockdown! Πώς θα πάμε στα νησιά, το νέο ωράριο και οι μετακινήσεις