GOSSIP

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Κουτσόπουλος - Μιχαλοπούλου

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και δεν το κρύβει πλέον 

Τον έρωτα στο πρόσωπο της όμορφης ηθοποιού, Χρύσας Μιχαλοπούλου, βρήκε ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ωστόσο μέχρι πρότινος, οι δυο τους, προτιμούσαν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους.

Οι δυο τους ωστόσο πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις ενώ αρκετές είναι και οι φορές που δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Την Τετάρτη (30/6), η όμορφη ηθοποιός επέλεξε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram στην οποία ο γνωστός σεφ την κοιτά με ένα πολύ τρυφερό βλέμμα.

Αυτό το βλέμμα φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από την Χρύσα Μιχαλοπούλου που στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Να βρείτε κάποιον να… Κλπ κλπ».

Με τον Σωτήρη Κοντιζά να τη… «γειώνει» γράφοντας με χιούμορ σε σχόλιό του: «Μην ψαρώνεις. Αλληθωρίζει. Το παθαίνει με τη ζέστη».

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», είχε πει για την σχέση τους η Χρύσα Μιχαλοπούλου στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν θα έπρεπε ο σύντροφός της να πάει στην πρεμιέρα της στο θέατρο ή σε μας της αγαπημένης του ομάδας, του Πανιωνίου, με την ίδια να απαντά: «Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά. Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός».

Στην ίδια ερώτηση, πάντως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε: «Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαϊάμι: Νεκρός ο 21χρονος Έλληνας φοιτητής στο κτήριο που κατέρρευσε