GOSSIP

Άμπερ Χερντ: Έγινε μητέρα 5 χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον Τζόνι Ντεπ (pic)

Άμπερ Χερντ
AP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ηθοποιός του Χόλιγουντ Άμπερ Χερντ η οποία αποκάλυψε ότι απέκτησε μία κορούλα 

Περίπου πέντε χρόνια μετά την επεισοδιακό χωρισμό της από τον Τζόνι Ντεπ, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Σύμφωνα με το Page Six, που επικαλείται πηγές από το φιλικό περιβάλλον της Χερντ, η μικρή Ούνα γεννήθηκε στις 8 Απριλίου με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, καθώς η 35χρονη ηθοποιός είχε μάθει ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει παιδί. Το όνομα που επέλεξε για τη μικρή είναι εκείνο της μητέρας της, που έχει φύγει από τη ζωή.

«Η Ούνα είναι πανέμορφη και η Άμπερ είναι ξετρελαμένη. Πάντοτε γνώριζε ότι ήθελε να γίνει μαμά και επιτέλους η ευχή της έγινε πραγματικότητα. Είναι πολύ ευγνώμων στην υπέροχη γυναίκα που βοήθηκσε την Ούνα να μπει στη ζωή της», τόνισε μια πηγή που γνωρίζει την Χερντ.

Η Άμπερ Χερντ ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια τρυφερή φωτογραφία με την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Χερντ.

amber-heard.jpg
Το όνομα που επέλεξε για τη μικρή είναι εκείνο της μητέρας της, που έχει φύγει από τη ζωή.Instagram

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Παππάς: «Εντάξει παιδιά, τελείωσε έρχομαι» - Τα πρώτα λόγια κατά την σύλληψή του