GOSSIP

Τζάστιν Μπίμπερ: Viral το βίντεο με τον τραγουδιστή να «βάζει τις φωνές» στη σύζυγό του

Τζάστιν Μπιμπερ
Youtube

Viral έχει γίνει το βίντεο με τον Τζάστιν Μπιμπερ να φαίνεται να φωνάζει έξαλλος προς τη σύζυγό του, Χέιλι – Τι απαντούν φαν του τραγουδιστή

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Τζάστιν Μπίμπερ να φαίνεται να φωνάζει και να χειρονομεί προς τη σύζυγό του, Χέιλι.,

Το βίντεο με τον 26χρονο τραγουδιστή έχει καταγραφεί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μετά την αποχώρησή του από συναυλία στο Λας Βέγκας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Μπίμπερ κάνει έντονες κινήσεις με τα χέρια του και μοιάζει να βάζει τις φωνές στη σύζυγό του ενώ περπατάνε σε ένα καζίνο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε περισσότερα από 1 εκατομμύριο views οπαδοί του Μπίμπερ αντέδρασαν υποστηρίζοντας ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

«Δεν της φώναζε. Ήμασταν μπροστά σε ό,τι συνέβη. Όσα έκανε ήταν λόγω της αδρεναλίνης» έγραψαν στο Twitter φίλοι του Τζάστιν Μπίμπερ.

«Δεν έχει σημασία πώς φαίνεται. Δεν μπορείς να δημιουργείς εσφαλμένες εντυπώσεις για κάποιον. Αυτό είναι δυσφήμιση» αναφέρεται στον λογαριασμό @biebsclubhouse.

Για την ιστορία ο Τζάστιν Μπίμπερ έδωσε το «παρών» στη συναυλία στο κλαμπ Delilah παρουσιάζοντας τις μεγάλες του επιτυχίες ενώ στην ίδια εκδήλωση εμφανίστηκαν Μέγκαν Φοξ και Machine Gun Kelly.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δύσκολη η κατάσταση στα νησιά – Ποιες είναι οι πιο «μολυσμένες» περιοχές