GOSSIP

Λιάγκας: Δικαιώθηκε για τα 330.000 ευρώ που είχαν κάνει «φτερά» μετά από επταετή δικαστικό αγώνα

Γιώργος Λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας έλειψε δύο ημέρες για να παραστεί στην ακροματική διαδικασία
Intime News

Νικητής βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας στην αντιδικία που είχε με τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής που του «έφαγε» πάνω από 300.000 ευρώ.

Τέλος δόθηκε στην αντιδικία του Γιώργου Λιάγκα με συνεργάτη χρηματιστηριακής εταιρείας, με το δικαστήριο να αποφασίζει υπέρ του παρουσιαστή. Ο άνδρας, ο οποίος είχε αποσπάσει 330.000 ευρώ από τον παρουσιαστή, κρίθηκε ένοχος και βρίσκεται αντιμέτωπος με κάθειρξη 7 ετών.

«Ένας ο οποίος είναι απατεώνας σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Γνώρισε ένα νεαρό από την Λάρισα, ο οποίος ήταν expert σε θέματα χρηματιστηριακά και τον οδήγησε σε αυτή την εταιρεία. Ο κ. Λιάγκας τον εμπιστεύτηκε και το αποτέλεσμα ήταν αυτός ο άνθρωπος να του στέλνει πλαστά πιστοποιητικά ότι όλα πήγαιναν καλά. Ο κ. Λιάγκας δεν είναι τζογαδόρος, οι εντολές που είχε δώσει ήταν να γίνονται επενδύσεις σε μετοχές που δεν έχουν κανένα ή ελάχιστο ρίσκο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάνει επενδύσεις σε παράγωγα, πολύ επικίνδυνα δηλαδή, με αποτέλεσμα ο κ. Λιάγκας να χάσει όλη του την περιουσία. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “καταστράφηκα”. Ήρθε άρον άρον στο σπίτι μου σε απόγνωση και έπειτα δρομολογήσαμε ένα αγώνα για να πάρει πίσω τα χρήματά του», δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του παρουσιαστή στο Mega.

Ο Γιώργος Λιάγκας έλειψε δύο ημέρες για να παραστεί στην ακροματική διαδικασία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε ανήλικα κορίτσια σε κεντρικό σημείο της πόλης

Ατέλειωτος «Γολγοθάς» για την Μυρτώ: Για αποκατάσταση στη Γερμανία εννέα χρόνια μετά την επίθεση

Φαίη Σκορδά: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα στα μάτια - «Χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς»