GOSSIP

Μποσταντζόγλου: «Τον πήγα με κλωτσιές στο σπίτι μας αυτόν που παρενόχλησε την Δήμητρα»

Μποσταντζόγλου: «Τον πήγα με κλωτσιές στο σπίτι μας αυτόν που παρενόχλησε την Δήμητρα»
Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιάννη Μποσταντζόγλου

Για την πορεία του στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε η σύζυγός του, Δήμητρα Παπαδήμα, μίλησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη σήμερα, Πέμπτη (07/10).

Ο ηθοποιός μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε η σύζυγός του, Δήμητρα Παπαδήμα, αλλά και για το κεφάλαιο «τηλεόραση». «Αν μου κάνουν πρόταση για την τηλεόραση, δεν θα δεχτώ. Είμαι συνταξιούχος και οι αμοιβές στην τηλεόραση είναι γελοίες. Και πολλά από τα θέματα είναι γελοία», δήλωσε.

«Ακούω πολυδιαφημισμένα πράγματα στην τηλεόραση, ανοίγω να δω και είναι μια απελπισία για μένα. Τα σίριαλ που κάναμε με τον Αλέξανδρο Ρήγα έκαναν μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Από σειρές που έχω κάνει ξεχωρίζω τους Δύο Ξένους και τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», πρόσθεσε.

«Πάντα έχω το θέατρο ως κατεύθυνση. Για αυτό, δεν πήγα. Τον ρόλο που θα έκανα τότε, τον έκανε τελικά ο Τασος Χαλκιάς. Μου άρεσαν οι παλιές παραγωγές, νομίζω ότι τώρα δεν υπάρχει η σωστή αντιμετώπιση, είμαστε 15 χιλιάδες ηθοποιοί και έχουν κολλήσει σε 50 και μόνο αυτοί ανακυκλώνονται», ανέφερε.

Σχετικά με την σύζυγό του, Δήμητρα Παπαδήμα και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, ο ηθοποιός δήλωσε: «Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα. Δεν περίμενα τέτοιο πράγμα στον χώρο του θεάτρου. Όλοι ξέραμε, πάντα κάτι ακούγαμε. Όταν έμαθα τι συνέβη στην Δήμητρα εκ των υστέρων, αντέδρασα άσχημα. Δεν μου το είπε εξ αρχής. Η Δήμητρα πήγε να δει έναν άνθρωπο για μια δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε και τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές στο σπίτι μας και ζήτησε συγγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Οργανωμένο κύκλωμα βιασμών σε φυλακές - Διέρρευσαν ανατριχιαστικά βίντεο (Σκληρές Εικόνες)

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία «Αθηνά» την Παρασκευή

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν