GOSSIP

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η σχέση του με τον θάνατο και η αποκάλυψη για την Ελένη Ράντου (vids)

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
ANT1

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης (7/10) όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον θάνατο, αλλά και τον έρωτά του για την Ελένη Ράντου.

«Έχω πει 1283 τραγούδια. Αν ήθελα σε μία συναυλία να τα πω όλα θα θέλω μια βδομάδα να τα πω» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο τραγουδιστής μίλησε για το χωριό του, τη Βάστα Αρκαδίας από όπου κατάγεται και όπως είπε η μητέρα του τραγουδούσε «σαν κελάρυσμα, δημοτικά τραγούδια και παλιά λαϊκά. Και η αδελφή μου η Αθανασία που είναι μεγαλύτερη 7 χρόνια τραγουδάει αλλά δεν ασχολήθηκε. Η μητέρα μου με νανούριζε με τραγούδια. Ήμουν μεγάλο ψώνιο μικρός. Ανέβαινα στα δέντρα και τραγουδούσα. Ήθελα να είμαι ψηλά να με ακούει όλος ο κάμπος. Έπεσα από το δέντρο και λιποθύμησα μια φορά. Την πρώτη φορά που άκουσα κλαρίνο το έβαλα στα πόδια. Ήταν σε πανηγύρι στην πλατεία του χωριού και δεν ήξερα τι να κάνω από τη χαρά μου. Στα 17 μου έκανα την πρώτη μου συναυλία στις εργατικές κατοικίες που μέναμε».

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο αυτόν καθαυτό. Ξέρω ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν θα ξέρω τι γίνεται μετά, πού πάει η ανθρωπότητα, τι κάνει η κόρη μου. Και μετά την κόρη μου. Δηλαδή θα ήθελα να ήξερα για 1000 χρόνια μετά. Να είχα ένα παραθυράκι να έβλεπα. Μπανιστιρτζής του μέλλοντος» είπε με χιούμορ για τη σχέση του με τον θάνατο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Όταν ρωτήθηκε για το ξεκίνημα της σχέσης του με την σύζυγό του, Ελένη Ράντου, με την οποία θα συνεργαστούν σε μουσικοθεατρική παράσταση με εκείνη σκηνοθέτιδα, ο γνωστός καλλιτέχνης αρκέστηκε να πει: «Την κυνήγησα την Ελένη δύο χρόνια και την κέρδισα! Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! Με το που την είδα, κατακούτελα. Ήμουν και ευγενικός. Φρόντιζα τυχαία να είμαι μπροστά της».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η στιγμή της πτώσης του αεροπλάνου του Ρουμάνου μεγιστάνα στην Ιταλία – Ξεκληρίστηκαν 2 οικογένειες

«Θερμό» επεισόδιο: Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι; Κινητικότητα σε Αιγαίο και Κύπρο – Τους περιμένουμε!

Ο καιρός τρελάθηκε: Πού θα δείξει 30 βαθμούς μετά την κακοκαιρία «Αθηνά» - Η πρόγνωση Αρναούτογλου