ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή της πτώσης του αεροπλάνου του Ρουμάνου μεγιστάνα στην Ιταλία – Ξεκληρίστηκαν 2 οικογένειες

Συντριβή αεροπλάνου
Το αεροπλάνο συνετρίβη στο Μιλάνο της Ιταλίας την περασμένη Κυριακή
corriere.it

Το αεροπλάνο συνετρίβη στο Μιλάνο της Ιταλίας την περασμένη Κυριακή

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έχει καταγράψει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή στο Μιλάνο του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε ο Ρουμάνος μεγιστάνας, Νταν Πετρέσκου, η σύζυγός του και ο γιος τους.

Στο βίντεο φαίνεται το αεροπλάνο Pilatus PC-12 που είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο του Μιλάνου με προορισμό τη Σαρδηνία να «βουτάει» σχεδόν κάθετα και τελικά να συντρίβεται 11 λεπτά μετά την απογείωσή του. Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος έπεσε πολύ κοντά σε σταθμό του μετρό, σε κτήριο στο οποίο δουλεύουν και αναπαύονται οδηγοί των μέσων μεταφοράς του Μιλάνου, το οποίο, όμως, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ήταν άδειο.

Από την συντριβή του αεροπλάνου έχασαν τη ζωή τους και οι οχτώ επιβαίνοντες σε αυτό. Εκτός από τον Πετρέσκου, ο οποίος ήταν ένας από τους πλουσιότερους Ρουμάνους, τη σύζυγό του και τον γιό τους, στο αεροπλάνο επέβαιναν ο 32χρονος Ιταλός Φίλιππο Νασιμπένε, η σύζυγός του και το μικρό παιδί τους το οποίο είχε βαφτιστεί λίγες ώρες νωρίτερα. Ήταν, μάλιστα, αυτή η βάφτιση που έφερε μαζί τις δύο οικογένειες.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Πετρέσκου και ο Νασιμπένε ήταν φίλοι και γι’ αυτό ο Ρουμάνος μεγιστάνας έδωσε το «παρών» στη βάφτιση του μικρού Ραφάλε ο οποίος είχε γεννηθεί τον Ιανουάριο του 2020. Στο αεροπλάνο, δε, επέβαινε και η πεθερά του Νασιμπένε, η οποία, επίσης, έχασε τη ζωή της.

Οι ιταλικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανασύρουν το μαύρο κουτί του αεροπλάνου με την υπηρεσία ANSV να διεξάγει πλέον έρευνα για τον εντοπισμό της αιτίας της συντριβής που οδήγησε στον θάνατο συνολικά οχτώ ανθρώπους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι; Κινητικότητα σε Αιγαίο και Κύπρο – Τους περιμένουμε!

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία «Αθηνά» την Παρασκευή

Μπουρλά: Πότε θα κυκλοφορήσει το φάρμακο για τον κορονοϊό – Tι λέει για μεταλλάξεις και 3η δόση