GOSSIP

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπά: «Ο Θεός να τους συγχωρέσει αν ανοίξω το στόμα μου»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Η ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram
AP

Με μία συγκινητική ανάρτηση η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς, περιγράφει τα συναισθήματά της από τη στιγμή που κέρδισε ξανά την ελευθερία της

Πιο ελεύθερη αισθάνεται πλέον η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τη σημαντική νομική νίκη της.

Συγκεκριμένα, κέρδισε το δικαστήριο που έκρινε ότι η κηδεμονία του πατέρα στη ζωή της ήταν «τοξική» και ικανοποίησε το αίτημά της να τον απομακρύνει από υπεύθυνο της περιουσίας της. Ο Τζέιμι Σπίαρς είχε τον έλεγχο της ζωής και της περιουσίας της τραγουδίστριας τα τελευταία 13 χρόνια.

Η Αμερικανίδα σταρ θεωρεί ότι πλεόν της ανοίγεται μπροστά μία νέα ζωή αλλά δεν ξεχνά τι πέρασε από την οικογένειά της. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση της, η τραγουδίστρια, μιλά για την ελευθερία της και την ζωή της που πήρε ξανά στα χέρια της, ύστερα 13 χρόνια.

«Δεν έκανα τίποτα για να μου φερθούν έτσι τα τελευταία 13 χρόνια. Σιχαίνομαι το σύστημα, εύχομαι να ζούσα σε μια άλλη χώρα. Θέλω να γιορτάσω από τώρα τα Χριστούγεννα. Είναι πολύ νωρίς, αλλά γιατί όχι; Βρίσκω τον οποιοδήποτε λόγο για να γιορτάσω και να είμαι χαρούμενη», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

«Ο Κύριος πρέπει να δείξει έλεος για τις ψυχές της οικογένειάς μου αν ποτέ ανοίξω το στόμα μου και δώσω συνέντευξη», τόνισε η Μπρίτνεϊ δείχνοντας ότι οι πληγές δεν έχουν κλείσει ακόμα.

Δείτε την ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο «κοινωνικό μέρισμα»: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Ποιοι θα το λάβουν

Η Λάρισα θα γίνει Αλγερία και η Πάτρα... Καραΐσαλι της Τουρκίας - Κλιματική αλλαγή

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε - Ο ρόλος - έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου και οι δύο καλεσμένοι