GOSSIP

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Μετά από τρεις μήνες νοσηλείας, ο παρουσιαστής επέστρεψε στο σπίτι του
Youtube/Screen grab

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από μήνες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό.

O Ανδρέας Μικρούτσικος περνάει περιπέτεια με την υγεία του, έπειτα από χειρουργείο που έκανε για τον προστάτη. Ενώ όλα πήγαιναν καλά και θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έπαθε λοίμωξη και οι εξετάσεις έδειξαν υγρό στους πνεύμονες. Έτσι, οι γιατροί έκριναν σωστό να τον διασωληνώσουν και να τον οδηγήσουν στην εντατική. Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα, είναι ο γιος του και η σύντροφός του.

Την είδηση ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε εξιτήριο έκανε γνωστή ο φίλος και παρουσιαστής, Γρηγόρης Γκουντάρας μέσω ανάρτησής του στο Twitter. «Και μία ευχάριστη είδηση… Μετά από 3 μήνες παραμονής στο νοσοκομείο και σκληρής μάχης ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναγύρισε σπίτι του» γράφει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ο Ανδρέας είναι καλά, λίγο αδύναμος αλλά πολύ καλά ψυχολογικά και μάλλον θα βγούμε από το νοσοκομείο την Τρίτη. Είναι απύρετος, τρώει καλά. Τον κρατάνε για σιγουριά, να περάσουν αρκετές ημέρες για να ξέρουν ότι δεν θα κάνει πυρετό και θα είναι όλα γκουντ», είχε πει η σύντροφος του Έλενα Μαστραγγέλη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, την Κυριακή. «Είμαστε τρεις μήνες στο νοσοκομείο αλλά όλα εντάξει θα βγει και θα δυναμώσει. Σας ευχαριστώ για όλα και την αγάπη σας», πρόσθεσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα

Λακωνία: Θρήνος για τα αδέρφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Μαζί στη ζωή και τον θάνατο»

Νέα μέτρα - Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί