GOSSIP

Απόστολος Λύτρας για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Με πήρε και έκλαιγε, ήταν πολύ ταραγμένος»

Απόστολος Λύτρας για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Με πήρε και έκλαιγε, ήταν πολύ ταραγμένος»
Τι αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας
Intime News

Ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στην υπόθεση εκβιασμού με βίντεο ερωτικού περιεχομένου και ξεκαθάρισε πως ο παρουσιαστής-δημοσιογράφος που εμπλέκεται δεν είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

 

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας σε συνέντευξή του στη Μαρία Παπαϊωάννου και το περιοδικό ΟΚ αναφέρθηκε στην υπόθεση της Ιωάννας Τούνη, αλλά και στο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Αυτή η υπόθεση οδήγησε στο να έρθει στο φως και μια αντίστοιχη ιστορία με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά γνωστό πανελίστα.

«Έτσι έγινε. Κάποια στιγμή λόγω της υπόθεσης του Παναγιωτόπουλου ακούστηκε κι άλλη μία υπόθεση την οποία χειρίζομαι σχετικά με κάποιον πανελίστα – δημοσιογράφο που είχε δείξει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου της κοπέλας που είχε σχέση στον επόμενο σύντροφό της προκειμένου να την εκδικηθεί. Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι με ψάχνει κάποιος Δημήτρης Αλεξάνδρου. Εγώ δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο. Με πήρε και έκλαιγε. Ήταν πραγματικά πολύ ταραγμένος.

Μου είπε «κύριε Λύτρα, με φωτογραφίζουν». Του λέω «άνθρωπέ μου, τι δουλειά έχεις εσύ;». Μου ζήτησε αν μπορώ να βγω δημόσια και να αποκατασταθεί η αλήθεια. Θυμάμαι ότι μου είπε «έχω οικογένεια, η γιαγιά μου είναι στο νοσοκομείο». Πραγματικά ένα πολύ ευαίσθητο και καλό παιδί. Μιλώντας μαζί του στο τηλέφωνο δηλαδή αυτό εξέλαβα. Βγήκα λοιπόν και το διέψευσα γιατί δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για αυτόν τον άνθρωπο».

Και μετά από αυτό αναλάβατε τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη.

«Η Ιωάννα Τούνη αυτό που επιθυμεί είναι να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της διαρροής στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο και ελήφθη και αναρτήθηκε εν αγνοία της και εννοείται χωρίς τη συναίνεσή της. Έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη και θα καταθέσει και νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Προειδοποίηση Αρναούτογλου για την Εύβοια - Μισό μέτρο χιόνι μέχρι τη θάλασσα!

Φάρμα: Οι παίκτες πείνασαν και ήθελαν να σφάξουν τον κόκορα - «STOP» από Τανιμανίδη

Αποκαλυπτική Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω κάνει σεξ στη μέση του δρόμου»

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Χιόνια σε Υμηττό και Πάρνηθα - Ποιοι δρόμοι ειναι κλειστοί