GOSSIP

Έλεν ντε Τζενέρις: Μοιράζει στους συνεργάτες της μπόνους εκατομμυρίων

Έλεν ντε Τζενέρις: Μοιράζει στο προσωπικό της μπόνους εκατομμυρίων
H παρουσιάστρια φάνηκε πολύ γενναιόδωρη διαψεύδοντας τις κατηγορίες που της είχαν αποδοθεί για εργασιακό εκφοβισμό.
ap - Andrew Harnik

Έλεν ντε Τζενέρις: Μετά τις κατηγορίες για εργασιακό εκφοβισμό, αποφάσισε να χαρίσει στο προσωπικό της μπόνους εκατομμυρίων.

Η Έλεν Ντε Τζενέρις αποφάσισε να χαρίσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στους συνεργάτες της εκπομπής της, καθώς η ίδια θεωρεί ότι η επιτυχία του show ήταν «αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλειάς».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Post, μια πηγή από το περιβάλλον της εκπομπής της ανέφερε: «Η Έλεν και η Warner Bros. δούλεψαν μαζί και θα εξασφαλίσουν πως κάθε άτομο της παραγωγής είναι τακτοποιημένο». Αν και μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που θα προσφερθεί στο προσωπικό, το δημοσίευμα κάνει λόγο για επταψήφιο αριθμό.

Υπενθυμίζεται ότι δύο χρόνια πρίν η Έλεν Ντε Τζενέρις κατηγορήθηκε ότι είχε δημιουργήσει ένα τοξικό περιβάλλον στην εκπομπή «The Ellen Show». Οι εργαζόμενοι εκείνης της εκπομπής ανέφεραν πως η παρουσιάστρια φερόταν άσχημα στους συνεργάτες της. Ωστόσο η κίνηση της φάνηκε αρκετά γενναιόδωρη.

Παρά το όσα ακούγονται για την παρουσιάστρια, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει μία τόσο γενναιόδωρη κίνηση. Με αφορμή την τελευταία σεζόν της εκπομπής της, η Έλεν Ντε Τζενέρις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, χάρισε κάποια δώρα στο προσωπικό. Εκτός από τα ακριβά ταξίδια, τα ρολόγια και τα πολυτελή αυτοκίνητα που τους έδωσε, η παρουσιάστρια και ηθοποιός έπεισε τη Warner Bros να συνεχίσει να παρέχει για έξι μήνες ιατρική κάλυψη στους εργαζομένους.

Το τελευταίο επεισόδιο του διάσημου show θα προβληθεί στις 26 Μαΐου. Μάλιστα, η ίδια έχει φροντίσει να ετοιμάσει μία λίστα με ξεχωριστούς καλεσμένους για να εμφανιστούν στο πλατό της. Ανάμεσά τους, η Μισέλ Ομπάμα, η Σερένα Ουίλιαμς, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο Ζακ Έφρον, καθώς και η σύζυγός της, Πόρτια Ντε Ρόσσι.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Πεντάστερο ξενοδοχείο δίνει μπόνους στους εργαζόμενους αν τους βρουν… υπαλλήλους