Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Δημιούργησαν κάτι με τον Σπύρο Μαρτίκα για να τους κρατήσει λίγο παραπάνω»

Newsbomb

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Πρέπει να έχεις πολύ χαμηλή νοημοσύνη για να πιστέψεις τη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Νομίζω ότι έχουν καταλάβει ότι έχουν ξεφτίσει σαν προσωπικότητες και δεν έχουν πια κάτι άλλο να δώσουν».
GLOMEX

Τις αιχμές του αφήνει και μετά το Survivor ο πρώην παίκτης Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τη σχέση της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα.

Ακόμα μια δήλωση-καρφί του πρώην παίκτη του Survivor, Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο makeup artist αναφέρθηκε στη σχέση Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου καθώς και στη συνάντηση που είχε με την Μαρία Αντωνά μετά το Survivor

«Με την Μαρία Αντωνά δεν έχω να βρω κάτι γιατί δεν χαλάσει και κάτι. Με την Μαρία μίλησα στο τηλέφωνο, την πήρα προσωπικά εγώ και της είπα πως ότι είπα στο Survivor ήταν πραγματικά πράγματα τα οποία έβλεπα. Θεωρώ ότι υπήρχε ένα φλερτ αλλά δεν θέλω να ανακυκλώσω καταστάσεις», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τονίζοντας πως αν ο κόσμος ξέρει ποιος πραγματικά είναι και με τι σκοπό λέει όσα λέει, δεν έχει αφήσει καμία πικρία.

Σχετικά με το ειδύλλιο ανάμεσα στον φαρμακοποιό και το μοντέλο άφησε αιχμές διαψεύδοντας τη σχέση που είχαν για μικρό διάστημα μέσα στο παιχνίδι. «Πρέπει να έχεις πολύ χαμηλή νοημοσύνη για να πιστέψεις τη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Νομίζω ότι έχουν καταλάβει ότι έχουν ξεφτίσει σαν προσωπικότητες και δεν έχουν πια κάτι άλλο να δώσουν. Για αυτό και η Βρισηίδα ξεσπάει σε πάρα πολλά κλάματα και απασχολεί τα ριάλιτι και τις κάμερες. Νομίζω ότι δημιούργησαν κάτι για να τους κρατήσει λίγο παραπάνω. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά το λένε και όλοι οι παίκτες», είπε χαρακτηριστικά

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πρώην παίκτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved