GOSSIP

Δέσποινα Βανδή: Το τρυφερό φιλί με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά την συναυλία της στο Κατράκειο (pic)

Δέσποινα Βανδή: Το τρυφερό φιλί με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά την συναυλία της στο Κατράκειο (pic)

Δεν έχουν πλέον κανένα λόγο ούτε να κρύβονται, ούτε όμως και να υπερθεματίζουν τα συναισθήματά τους η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Έχουμε πειστεί πλέον πως πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα που κρατά ήδη έναν χρόνο και έχει πολύ μέλλον μπροστά του.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός είναι συνεχώς μαζί, δεν παίζουν κανένα παιχνίδι με κάμερες και φωτογράφους και χαίρονται τον έρωτά τους στον μέγιστο βαθμό, χωρίς πρέπει και μη.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή η οποία μέχρι πρότινος κρατούσε μία πολύ αποστασιοποιημένη θέση απέναντι στα media, πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλάει από μικροφώνου για τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά ή να απευθύνεται προς εκείνον με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Του αφιέρωσα τραγούδι αλλά δεν με πρόσεξε! Αγάπη μου! Για σένα λέω, πώς νιώθω» είπε στις δηλώσεις της στα κανάλια κοιτάζοντας τον σύντροφό της η Δέσποινα Βανδή στην πρόσφατη συναυλία της στο Κατράκειο μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Μάλιστα, οι δυο τους δεν δίστασαν, λίγο μετά το τέλος της συναυλίας να πέσουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και παρά το γεγονός ότι καραδοκούσαν κάμερες και φωτογράφοι, εκείνοι αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί, σαν να ήταν... μόνοι τη γη!

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εκδηλώνει τα συναισθήματά του δημόσια. Παρ' όλο που αρχικά θέλησαν να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους, στην πορεία διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε πλέον κανένας λόγος και έτσι αφέθηκαν στις χαρές που προσφέρουν οι στιγμές που περνούν μαζί.

Από το περιοδικό ΟΚ