GOSSIP

Ζόρντι Άλμπα: Παντρεύτηκε με τη Ρομαρέι Βεντούρα - Ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα έδωσαν το «παρών»

Ζόρντι Άλμπα: Παντρεύτηκε με Ζόρντι Άλμπα - Ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα έδωσαν το «παρών»
O Ζόρντι Άλμπα και η Ρομαρέι Βεντούρα
Instagram / romarey_ventura

Μπορεί ο Πικέ να απουσίαζε από τον λαμπερό γάμο αλλά τίμησαν το ζευγάρι μεταξύ άλλων ο Μέσι, ο Τσάβι, ο Σουάρεθ και ο Φάμπρεγκας

Έπειτα από επτά χρόνια σχέσης και με δύο παιδιά ο Ζόρντι Άλμπα και η Ρομαρέι Βεντούρα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή. Ο γάμος έγινε στην Σεβίλλη, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, η οποία έχει καταγωγή από το Μεξικό. Φυσικά στον γάμο έδωσε το «παρών» ο καλός τους φίλος Λιονέλ Μέσι.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν που ήταν για χρόνια συμπαίκτης με τον Ζόρντι Άλμπα στη Μπαρτσελόνα ταξίδεψε από τη Βαρκελώνη όπου κάνει διακοπές στην πόλη της Ανδαλουσίας μαζί με την σύντροφο του, Αντονέλα, και δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και να μοιράζει αυτόγραφα.

Φυσικά στο γάμο παραβρέθηκαν ο προπονητής της Μπάρτσα, ο Τσάβι, ο Λουίς Σουάρεθ, ο Μπουσκέτς, ο Σέρτζι Ρομπέρτο,ο Τσάβι, ο Κόκε, ο Φάμπρεγκας, ο Καθόρλα και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Αισθητή ήταν η απουσία του Ζεράρ Πικέ ο οποίος πριν από λίγες ημέρες χώρισε με την Σακίρα. Ο Άλμπα γνώρισε την πανέμορφη Ρομαρέι το 2015 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει και το είπε πάλι και στον γάμο ότι έχει την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ στη Σεβίλλη όταν εκείνη ακόμη ήταν φοιτήτρια τουριστικών επαγγελμάτων και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.

Σχετικές ειδήσεις