ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Εγκαινίασε Ογκολογική Κλινική για παιδιά – Η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ευρώπη

Λιονέλ Μέσι
AP Images

Λιονέλ Μέσι: Σπουδαία κίνηση από τον Αργεντινό «σταρ», ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της Ογκολογικής Κλινικής για παιδιά, «Sant Joan de Déu», στη Βαρκελώνη.

Η SJD έκανε εγκαίνια την Πέμπτη (16/6) κι αποτελούσε ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τον Λιονέλ Μέσι και τη σύζυγο του, Αντονέλα.

Το Leo Messi Foundation έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατασκευή της, η οποία κράτησε πέντε χρόνια. Είναι η μεγαλύτερη Κλινική κατά του παιδικού καρκίνου στην Ισπανία κι η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

Ο Λιονέλ Μέσι σε μήνυμα του στα social media, ανέφερε: «Ήθελα πολύ να επισκεφτώ την Ογκολογική Κλινική του Sant Joan de Deu. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ εντυπωσιακό να δω πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, τώρα που τελείωσαν οι εργασίες.

Ήθελα να συγχαρώ όλους όσους εργάστηκαν γ' αυτό το έργο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να συνεισφέρω στο ελάχιστο και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συμμετείχαν για να βοηθήσουν στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου. Ευχαριστώ πολύ!».