GOSSIP

GNTM: Οι νέοι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι που έχουν ήδη μπει στο σπίτι – Πέρασε κόρη και μητέρα

GNTM: Οι νέοι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι που έχουν ήδη μπει στο σπίτι – Πέρασε κόρη και μητέρα
Οι νέοι κριτές του GNTM
instagram

GNTM: Αυτή είναι οι νέοι κριτές του GNTM που θα αντικαταστήσουν Χατζηπαντελή και Γαλύφα. Πέρασαν στο σπίτι μητέρα και κόρη μαζί

Το GNTM θα διαφέρει πολύ από τα προηγούμενα και το έχει ήδη αποδείξει. Η Σοφία Χατζηπαντελή και η Έλενα Γαλύφα δε θα παραμείνουν μόνιμα στην κριτική επιτροπή αλλά θα αντικατασταθούν από δύο νέα φρέσκα ονόματα.

Ωστόσο η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται στον ίδιο τον διαγωνισμό, στον οποία θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες όπως και στους πρώτους κύκλους, αλλά αυτή τη φορά η ηλικία επεκτείνεται καθώς θα μπορούν να συμμετέχουν ηλικίες από 18 έως 88 χρονών.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες όλες οι κοπέλες έχουν ήδη μπει στο σπίτι του GNTM.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Weekend», δύο από τα ονόματα που έγιναν γνωστά είναι η 47χρονη Μικαέλα Νόβακ Μάρλι μαζί με την κόρη της Μάρα Μάρλι και το τρίτο είναι η Αλεξία Τράικο, επαγγελματίας μοντέλο.

Οι αντικαταστάτες της Χατζηπαντελή και της Γαλύφα

Η Σοφία Χατζηπαντελή και η Έλενα Γαλύφα δε θα μείνουν για πολύ όπως φαίνεται στον διαγωνισμό. Τη θέση τους θα πάρουν δύο φρέσκα ονόματα με εμπειρία στον χώρο του μόντελινγκ. Αυτά είναι η Mαίρη Βιτινάρος και ο Χρήστος Μπίρμπας.

Η Μαίρη Βιτινάρος μένει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Είναι αρκετά εντυπωσιακή ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που την έχουν παρομοιάσει με τη Ζιζέλ. Έχει συνεργαστεί με διάσημους οίκους μόδας, όπως Versace και Guess.

Ήδη το ξανθό μοντέλο έκανε την πρώτη της ανάρτηση ανακοινώνοντας την είσοδό της στο ριάλιτι μόδας, ποζάροντας μαζί με τη Βίκυ Καγιά.