GOSSIP

Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός - κωμικός του Netfllix μόλις στα 28 του χρόνια

Πέθανε αγαπημένος ηθοποιός - κωμικός του Netfllix μόλις στα 28 του χρόνια
Πέθανε ο Τζακ Νάιτ
facebook

Netflix: Πέθανε σε ηλικία 28 χρονών ο γνωστός κωμικός Τζακ Νάιτ - Τον χαρακτήριζαν ως «φαινόμενο»

Σε ηλικία μόλις 28 χρονών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός - κωμικός του Netflix, Τζακ Ναιτ, την Πέμπτη 14 Ιουλίου.

Η είδηση έγινε γνωστή από την οικογένειά του, η οποία ωστόσο άφησε εκτός δημοσιότητας την αιτία θανάτου του νεαρού ηθοποιού, ζητώντας να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της.

Το Hollywood πενθεί για τον χαμό του Νάιτ

Ο λογαριασμός του «The World Famous Comedy Store» έγραψε σε ανάρτησή του

«Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε πόσο πολύ θα μας λείψει ο λαμπρός, ξεκαρδιστικός, υπέροχος Jak Knight. Ποτέ δεν παρέλειψε να μας κάνει να χαμογελάμε και να νιώθουμε ότι τον βλέπουμε. Το φως του δεν θα ξεχαστεί και θα νιώθουμε την απώλεια του καθημερινά. Αν είχατε την τύχη να τον δείτε να παίζει, ξέρετε τι ιδιαίτερο πνεύμα μας άφησε σήμερα. Η φωνή του έφερε χαρά και γέλιο και ήμασταν ευλογημένοι που μπορέσαμε να το ζήσουμε. Σε αγαπάμε Τζακ. Δώσε στον Τζεφ μια αγκαλιά για εμάς.»

Το Comedy Central έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter

«Ο Jack Knight ήταν ένας υστερικός και ειλικρινής κωμικός. Θα μας λείψει απίστευτα»

Ο κωμικός ηθοποιός Έντι Ντέλα Σιέπε χαρακτήρισε τον Νάιτ ως το παιδί φαινόμενο γράφοντας στο Twitter πόσο καλό παιδί ήταν.

Τον Μάρτιο ο Τζακ Ναιτ δημιούργησε το «Peacock’s Bust Down», στο οποίο και πρωταγωνίστησε μαζί με τους Κρις Ρεντ, Σαμ Τζέι και Λάνγκστον Κέρμαν.

Ήταν εκτελεστικός παραγωγός στο talk show του HBO, «Pause with Sam Jay» ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Writers Guild of America» για όσα προσέφερε στην εκπομπή.