GOSSIP

Λόπεζ - Άφλεκ: Ο μήνας του μέλιτος στο Παρίσι - Δεν σταματούσαν τα φιλιά οι νεόνυμφοι

Λόπεζ - Άφλεκ: Ο μήνας του μέλιτος στο Παρίσι - Δεν σταματούσαν τα φιλιά οι νεόνυμφοι
Oι «Μπένιφερ» στο Παρίσι.
twitter

Στο Παρίσι για τον μήνα του μέλιτος βρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ  - Οι δυο τους περπάτησαν στην πόλη και απαθανατίστηκαν από τους παπαράτσι να φιλιούνται 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι νεόνυμφοι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ μετά τον γάμος τους στο Λας Βέγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πλέον η Λατίνα σταρ και ο ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν κρύβουν τον έρωτά τους καθώς αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Παρίσι για τον μήνα του μέλιτος και δεν σταματούν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται στους δρόμους της πόλης του φωτός.

Το δημοσίευμα της Daily mail.

Ο 52χρονη τραγουδίστρια και ο 49χρονος ηθοποιός στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον ενώ αγκαλιαζόντουσαν και φιλούσε ο ένας τον άλλο απολαμβάνοντας τον ήλιο σε ένα παγκάκι στο πάρκο.

Επιπλέον ο Άφελκ δεν έχανε την ευκαιρία να φωτογραφίζει την σύζυγό του η οποία πόζαρε φορώντας ένα εντυπωσιακό λουλουδάτο φόρεμα.

«Η JLO έδειχνε αβίαστα λαμπερή με ένα φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta αξίας 2.145 λιρών διακοσμημένο με κίτρινα και πορτοκαλί φλοράλ μοτίβα. Το καλοκαιρινό της σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι καφέ πέδιλα με λουράκια και ένα κόκκινο τσαντάκι καθώς εξερευνούσε την πόλη», γράφει η Daily Mail.

Το γαμήλιο πάρτι στο κτήμα των 9 εκατ. δολαρίων

Το ζεύγος «Μπένιφερ» εξέπληξε τους θαυμαστές του όταν ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε στις 17 Ιουλίου σε μια τελετή χαμηλών τόνων στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η Τζεν και ο Μπεν το γιόρτασαν με ένα πάρτι στο κτήμα αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει αγοράσει ο ηθοποιός στη Τζόρτζια. Στο πλευρό τους στο κτήμα των 87 στρεμμάτων ήταν οι φίλοι τους και η οικογένειά τους που θα γιορτάσουν μαζί τους την επίσημη επανένωσή τους.

Ο Άφλεκ αγόρασε το σπίτι το 2003 όταν ήταν ακόμα με τη Λόπεζ, πληρώνοντας κάτι παραπάνω από 7 εκατομμύρια δολάρια. Στο τεράστιο κτήμα σχεδίαζαν αρχικά να παντρευτούν κατά τη διάρκεια του αρραβώνα τους πριν από 20 χρόνια
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ έβγαλε το ακίνητο στο σφυρί το 2019 για σχεδόν 9 εκατομμύρια δολάρια, αλλά φαίνεται ότι δεν υπήρξαν αγοραστές.

Η έπαυλη του Αφλεκ που θα φιλοξενήσει το γαμήλιο πάρτι

Το ακίνητο στην παραλιακή πόλη Riceboro της Τζόρτζια, λίγο έξω από τη Σαβάνα, είναι ο τέλειος χώρος γάμου. Γι'αυτό και το ζευγάρι είχε αρχικά ονειρευτεί οτι θα παντρευτεί εκεί το 2002. Τελικά ακύρωσε τα σχέδιά του, εν μέσω της υπερβολικής δημοσιότητας. Απέχει περίπου μία ώρα οδικώς από τη Σαβάνα και διαθέτει πολλά κτήρια, όπως μία διώροφη κύρια κατοικία, ένα αρχοντικό με τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια και ένα μικρότερο σπίτι, ιδανικό για τις γιορτές και τη φιλοξενία καλεσμένων.

«Ο κύριος και η κυρία Aφλεκ προγραμματίζουν να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για να μπορέσουν να γιορτάσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους», αποκάλυψε άνθρωπος του περιβάλλοντός του. Προς το παρόν δεν σχεδιάζουν μήνα του μέλιτος. «Δεν έχουν προγραμματίσει ακόμη μήνα του μέλιτος. Η Τζένιφερ λέει ότι κάθε μέρα με τον Μπεν είναι μήνας του μέλιτος», είπε μία πηγή στο site ΤΜΖ. «Από τότε που άρχισαν να βγαίνουν ξανά, η Τζένιφερ πιστεύει πραγματικά ότι αυτό είναι. Ανυπομονεί να γεράσει με τον Μπεν», πρόσθεσε.j

Oι νεόνυμφοι

«Είναι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με τον Μπεν. Δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι άλλο. Νομίζει ότι είναι όλα τέλεια». Το ζευγάρι ήταν αποφασισμένο να κάνει έναν «διασκεδαστικό» γάμο. Πήραν μια συνειδητή απόφαση να κάνουν έναν γάμο σαφώς διαφορετικό από αυτό που είχαν σχεδιάσει πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες.

Η Τζένιφερ και ο Μπεν αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους πέρυσι, αφού προηγουμένως είχαν αρραβωνιαστεί το 2003. Αυτή τη φορά αποφάσισαν ότι δεν «θέλουν να περιμένουν άλλο» προτού παντρευτούν. «Και οι δύο είναι τόσο άνετοι μεταξύ τους και κάνουν ο ένας τον άλλον τόσο χαρούμενο, οπότε δεν ήθελαν να περιμένουν άλλο».

Η Τζένιφερ επιβεβαίωσε τον γάμο τους στο Βέγκας την Κυριακή. «Χθες το βράδυ πετάξαμε στο Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για άδεια με άλλα τέσσερα ζευγάρια, έχοντας κάνει όλοι το ίδιο ταξίδι στην γαμήλια πρωτεύουσα του κόσμου. Μόλις φτάσαμε στο μικρό λευκό παρεκκλήσι του γάμου πριν τα μεσάνυχτα» είπε, ενώ αποκάλυψε ότι φορούσε ένα φόρεμα από παλιά ταινία.

Μετά τη συνάντησή τους στα γυρίσματα της ταινίας Gigli το 2002, η Τζεν και ο Μπεν έμειναν γνωστοί ως «Μπένιφερ», απο το όνομα που τους έδωσαν οι θαυμαστές τους. Μετά από μια πρόταση με ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι έξι καρατίων, οι δυο τους σχεδίασαν έναν πλούσιο γάμο τον Σεπτέμβριο του 2003. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν από την ημερομηνία, το δίδυμο ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει το χαρμόσυνο γεγονός

«Όταν βρεθήκαμε να σκεφτόμαστε σοβαρά να προσλάβουμε τρεις ξεχωριστές «νύφες-δόλωμα» σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες, συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση. Λίγους μήνες αργότερα έληξαν το ειδύλλιό τους και παντρεύτηκαν άλλους λίγο αργότερα, αποκτώντας αντίστοιχα δύο και τρία παιδιά.