GOSSIP

Δήμητρα Παπαδοπούλου για Φιλιππίδη: Δεν θα έπρεπε να κοπεί από τα επεισόδια των «Απαράδεκτων»

Δήμητρα Παπαδοπούλου για Φιλιππίδη: Δεν θα έπρεπε να κοπεί από τα επεισόδια των «Απαράδεκτων»
H Δήμητρα Παπαδοπούλου.
Glomex

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεοπτική σειρά «Απαράδεκτοι» και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» συνέντευξη στην οποία μίλησε τόσο για την παράσταση που παρουσιάζει «Τι ζούμε ρε;» όσο και για τη θρυλική σειρά «Απαράδεκτοι». Μάλιστα αναφέρθηκε και στον Θοδωρή Αθερίδη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Βλάσση Μπονάτσο.

«Ήμουν ένα “κακοποιημένο” άτομο φωτιστικά! Δίνω ενέργεια στη σκηνή και μετά αδειάζω. Η επιθεώρηση είναι το πιο δύσκολο θεατρικό είδος», ανέφερε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τον συνεργάτη της Θοδωρή Αθερίδη είπε: «Ποτέ δεν είχαμε ερωτική σχέση με τον Θοδωρή Αθερίδη, είναι αδελφάκι μου».

Για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμού δεν θα έπρεπε να κοπεί από τα επεισόδια που προβλήθηκαν σε επανάληψη.

«Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κοπούν οι σκηνές του Πέτρου Φιλιππίδη από τους Απαράδεκτους. Είναι σπουδαίος κωμικός, ανεξάρτητα από τη δράση του, για την οποία λένε. Ήξερα ότι ο κόσμος θα δεχτεί τη σάτιρα του metoo στην παράσταση», ανέφερε.

Κλείνοντας, η Δήμητρα Παπαδοπούλου ανέφερε: «Δεν την έχω πατήσει από έρωτα, πιο πολύ από φίλους την έχω πατήσει. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε στον έρωτα είναι ότι χάνουμε το χωροχρόνο μας. Τα έχω καταφέρει καλύτερα στα επαγγελματικά μου χωρίς να έχω πουλήσει κομμάτια μου».

Σχετικές ειδήσεις

Τάσος Κωστής: «Αν αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, βεβαίως θα ξανασυνεργαστούμε»

«Καταπέλτης» ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Θα μας είχε αφήσει στον τόπο»

Δημήτρης Αρβανίτης: «Η Ελπίδα Νίνου είναι συνεργός, τα ήξερε και δεν αντιδρούσε»

Δίκη Φιλιππίδη: Ματίκα, Μακρυπούλια, Κωτσοβούλου, Χαλκιά και Σχίζα καλεί το δικαστήριο